TUTO LIIAN VAHVA KOOVEELLE

TUTO aloitti erän isäntäänsä vauhdikkaammin ja saikin luotua painetta KOOVEEn päätyyn vaihto vaihdolta. Vielä kun KOOVEEn kamppailupelaaminen ei ollut riittävän tehokasta, aukeni vieraille helpohkosti tekopaikkoja. Vieraat myös onnistuivat kiekon kolmasti toimittamaan ohi Lassi Yrjölän. Ensin Eetu Elo iskee kahdesti ja Jere Karlsson jatkaa kylmän veden niskaan kaatamista ja erätauolle mennään vieraiden 0-3 johdossa.

Toinen erä alkoi kuten ensimmäinenkin, mutta nyt Lassi Yrjölä piti joukkuetta pystyssä torjuen jopa Otto Mäkisen rangaistuslaukauksen. KOOVEE joutui pelaamaan jopa kahden miehen alivoimalla, mutta kesti sen tilanteen hyvin. Ennen toisen rangaistuksen loppumista onnistuu Juho Mäkelä iskemään illan ensimmäisen ylivoimamaalin eikä KOOVEEn hyvä taistelu saa palkintoa. Vielä kun Aaro Löyttymäki onnistuu heti seuraavassa vaihdossa viemään vieraat jo 0-5 johtoon, alkaa peli näyttää lopullisesti olevan TUTOn heiniä.

Kolmanteen erään KOOVEE tuli hyvällä asenteella ja halusi päästä maalien muodossa vielä peliin mukaan. Tämä palkittiinkin kuutisen minuuttia ennen erän loppua, kun Vili-Jesper Koivula onnistui tarkalla laukauksellaan yllättämään Julius PohjanoksanKoivula heittikin tuuletuksensa yhteydessä apinan selästään, sillä tämä oli hänelle kauden avausmaali. Vieraiden Aaro Löyttymäki kuitenkin pääsoi tekemään illan toisensa maalinsa ja loppulukemat 1-6 kertoivat tylyä kieltään joukkueiden tämän hetkisestä erosta.

Siinä missä TUTOn Miika Elomo kiitteli omiensa suoritusta ja varsinkin Kurtis McLeanin ammattimaista otetta, oli KOOVEEn Juha Pajuoja luonnoliisesti pettynyt omiensa suoritukseen. “Meillä on vielä liikaa pelaajia, jotka eivät ole tottuneet jatkuvaan kovaan pelaamiseen. He saattavat pelata vaihdossa tilanteen aivan hyvin, mutta samalla unohtaa vastustajan taakseen aivan vapaaksi. Kyllä meillä tässä vielä opeteltavaa on paljon. Riku Sihvonen ajoi itsensä hyvin sisään, hänestä on varmasti paöljon apua meille jatkossa.” Pajuoja totesi ottelun jälkeen.

KOOVEEn pistemiehet ja maalivahdin torjunnat:

Vili-Jesper Koivula 1+0=1

Ville Lehtonen 0+1=1

Jonne Riekko 0+1=1

Lassi Yrjölä 27 torjuntaa.

Seuraavaksi KOOVEE matkustaa perjantaina Savonlinnaan SaPKon vieraaksi. Kotiottelut jatkuvat lauantaina klo 17.00 Haka 2 -hallissa IPK:ta vastaan. Tervetuloa kannustamaan KOOVEE voittoon!