PÄÄTÖSERÄ KOITUI KOOVEEN KOHTALOKSI

KOOVEE – LEKI 4 – 6 ( 1-1, 2-2,1-3)

KOOVEE ja LeKi tarjosivat runsaslukuiselle yleisölle vauhdikkaan ja jännittävän jääkiekkoillan. Ottelussa nähtiin vauhtia ja vaarallisia tilanteita läpi ottelun ja jännitys säilyi aivan loppuhetkille asti.

Avauserässä molemmat joukkueet pääsivätmaalin makuun, kun ensin vieraiden Patrik Puistola iski ylivoimalla ottelun avausmaalin. Muutama minuutti tästä ja KOOVEE tuli tasoihin Vili-Jesper Koivulan osumalla.

Toinen erä alkoi KOOVEEn kannalta hyvin, kun Juuso Walli iski siirretyn rangaistuksen aikana isännät johtoon. Erän puolenvälin paikkeilla vielä Riku Sihvonen täräyttää ylivoimalla lukemiksi 3-1. LeKi ei kuitenkaan luovuta, vaan nousee lopulta tasoihin erän aikana. Ensin Santeri Vuoti kaventaa ja Matias Haaranen iskee pelin tasoihin erän viimeisellä minuutilla. Tätä maalia tarkistettiin kuvanauhaltakin ennen lopullista hyväksyntää.

Kolmanteen erään KOOVEE sailentävän lähdön, kun Koivula iskee illan toisen osumansa erän ensimmäisellä minuutilla. LeKi tasoittaa kuitenkin nopeasti, kun nuori Lassi Vanhatalo pääsee iskemään kiekon ohi Tomi Ristelin. LeKi tuulettelee kertaalleen jo johto-osumaakin, mutta sitä ei lopulta hyväksytä. Tilanteesta tuomitaan kuitenkin KOOVEElle jäähy, jonka aikana Roope Laavainen onnistuu täräyttämään voittomaaliksi osoittautuneen 4-5 osuman. Niko Lahtinen onnistuu vielä maalinteossa kolmisen minuuttia ennen päätösvihellystä, eikä isännät onnistu edes ilman maalivahtia kavennusta saati tasoitusta tekemään.