Mielenkiintoinen pelaaja tryoutille

Mielenkiintoinen pelaaja tryoutille

Tampereen KOOVEE on solminut 1 kk:n mittaisen tryout-sopimuksen venäläisen Mark Rozanovin kanssa.

21-vuotias Pietarissa syntynyt sentteri siirtyi Kanadaan pelaamaan juniorisarjoja jo hyvin varhain. Toronton alueella pelaamissaan sarjoissa hän oli erittäin tehokas pelaten lähes koko ajan yli piste/ottelu -vauhdilla. 

2016 hän solmi sopimuksen KHL-seura Sotshin kanssa, mutta paikka ykkösjoukkueessa ei kuitenkaan auennut. Venäjän juniorisarjaa eli MHL-sarjaa hän pelasi kaksi edellistä kautta MHK Spartak Moskovan riveissä, ollen joukkuensa toiseksi paras pelaaja viime kaudella tehoin 20+25.

Pitkä ja ulottuva hyökkääjä on todella mielenkiintoinen haku KOOVEElta. Rozanov omaa potentiaalia nousta hyväksi pelaajaksi myös aikuisten tasolla ja KOOVEEssa ainakin on hyvä mahdollisuus päästä näyttämään kykyjään. Usean Kanadassa vietetyn vuoden ansiosta hänen kielitaitonsakin on sillä tasolla, että hän pystyy helpostikin kommunikoimaan muiden pelaajien kanssa englannin kielellä.

Tässä Mark Rozanovin tilastot Eliteprospectsin sivuilta:

https://www.eliteprospects.com/player/249869/mark-rozanov

KOOVEE aloittaa Mestis-kautensa perjantaina 28.9. klo 18.30 paikallisottelulla LeKiä vastaan. Ottelu pelataan Hakametsän isossa hallissa, jotta kaikki halukkaat varmasti mahtuvat mukaan!