KOOVEEn matka Suomen Cupissa päättyi tylysti

KOOVEEn matka Suomen Cupissa päättyi tylysti

KOOVEE matkusti eilen Imatralle pakkovoiton edessä. Tiukka kotitappio keskiviikkona tarkoitti sitä, että KOOVEEn olisi pitänyt pystyä Ketterä voittamaan ensin varsinaisella peliajalla, sekä sen jälkeen joko jatkoerässä tai voittolaukauskilpailussa.

Ketterä oli kuitenkin tyly isäntä ja otti selkeän 7-2 kotivoiton edeten välieriin. Isännät johtivat jo 1.erän jälkeen 2-0 ja sai myös heti toisen erän alkuun lentävän lähdön. Ensimmäisen minuutin aikana onnistuivat nimittäin kaksi maalia iskemään KOOVEEn maalin ja takaa-ajo alkoi vaikuttamaan aika toivottomalta. KOOVEE ei kuitenkaan luopunut toivosta, vaan pystyi luomaan painetta Ketterän päätyyn. Kunnollista takaa-ajoa ei saatu aikaiseksi, sillä hyökkäyspelaaminen oli melko tehotonta. Edes lukuisista ylivoimista ei saatu kiekkoa pistettyä riittävän usein vastustajan maaliin.

KOOVEEn päävalmentaja Juha Pajuojan mietteitä pelin jälkeen:

  • Parempi joukkue voitti, turha selitellä. Me nukuimme tärkeillä hetkillä, kuten ekan erän lopussa ja tokan alussa. Puolessatoissa minuutissa annettiin kaverin tehdä kolme maalia.
  • Toisen erän lopussa saatiin hyvä ote pelistä, mutta se ei paljoa kantanut kun kiekkoa ei saatu sisään. Ylivoimista pitää saada paremmalla prosentilla tulosta aikaan, jos haluaa Mestiksessä pärjätä
  • Nyt on kaksi viikkoa aikaa sarjan alkuun. Käytetään tuo aika hyvään harjoittelun, palaveerataan joukkueen kanssa tavoitteista ja ladataan hiukan akkujakin. Tämä kaksiviikkoinen on syytä käyttää viisaasti, että olemme intohimoisia ja nälkäisiä kun sarja alkaa

KOOVEE-pelaajien pisteet:

Niki Huovinen 1+1=2

Ville Saloranta 0+2=2

Kristian Tikka 1+0=1

Vili-Jesper Koivla 0+1=1

Lassi Yrjölä 27 torjuntaa

 

Mestiksen kova kotiavaus perjantaina 28.9. klo 18.30 Haka 1, vastassa LeKi!