KOOVEElta normaalia heikompi esitys – pisteet matkasivat Joensuuhun

KOOVEE – Kiekko-Pojat 1-4 (1-2, 0-2, 0-0)

KOOVEE ei todellakaan ollut parhaimmillaan kohdatessaan Joensuun Kiekko-Pojat Hakametsässä. KOOVEE kyllä yritti, mutta omasta pelaamisesta puuttui se “jokin”. Plussapuolelle jää nuoren Kalle Hällforsin uran avausmaali, joka jäi tosin joukkueen ainoaksi osumaksi.

Häfffors pääsi laukomaan suhteellisen vapaasti Henri Tuomisen ja Eppu Varjamon hienosta esityöstä kiekon maalivahti Kasper Lehikoisen varusteiden kautta maaliin. Maali syntyi jo puolentoista minuutin pelin jälkeen. Johtoa kesti muutama minuutti, kunnes Jussi Tammela toi vieraat tasoihin. Parisen minuuttia ennen erän loppumista laukoi Jonne Brygger ylivoimalla voittomaaliksi jääneen osuman.

Toisessa erässä Kiekko-Pojat iskivät vielä kaksi erikoistilannemaalia. Ensin Niko Kuiri ylivoimalla ja lisäksi Jani Taskula alivoimalla. Tämän jälkeen ei ottelussa enää maaleja nähtykään. Paljon täytyy pelin vielä parantua, mikäli mielitään nousta vielä pudotuspeliviivan yläpuolelle. Seuraava ottelu on heti lauantaina,kun Hakametsään saapuu Kajaanin Hokki vierailulle.

1. erä
#5 Kalle Hällfors (1) 1-0
#12 Henri Tuominen (4) , #28 Eppu Varjamo (13)
01:26
 08:01#41 Jussi Tammela (8) 1-1
#39 Toivo Pennanen (6) , #6 Niko Kuiri (12)
 10:14#34 Ville Sivonen 2 min koukkaaminen
#7 Valtteri Ilomäki 2 min kampitus16:54
 18:36#19 Jonne Brygger (11) 1-2 YV, VM
#41 Jussi Tammela (14) , #42 Miika Heiskari (15)
#28 Eppu Varjamo 2 min poikittainen maila19:05
2. erä
#40 Verneri Virtanen 2 min pelin viivyttäminen – kiekko katsomoon (#17 Aku Kinnari)24:09
 24:45#6 Niko Kuiri (4) 1-3 YV
#89 Nicolas Werbik (28) , #21 Elmeri Laakso (1)
 29:18#16 Aaron Miller 2 min estäminen
 30:54#11 Jani Taskula (3) 1-4 AV
#19 Jonne Brygger (13) , #53 Mico Luoto (8)
#18 Jeremi Wehmas 2 min pään tai niskan alueelle kohdistuva taklaus (#17 Aku Kinnari)33:29
#18 Jeremi Wehmas 10 min pään tai niskan alueelle kohdistuva taklaus – käytösrangaistus33:29