KOOVEElle tappio Vantaalla, tehottomuus jälleen peikkona

K-Vantaa – KOOVEE  6 -1 (1-0, 2-0, 3-1)

Pitkään näytti Vantaalla siltä, ettei KOOVEE onnistuisi maalia tekemään lainkaan. Kokenut Henri Tuominen lopulta onnistui yllättämään loistavasti torjuneen Samuel Jukurin, mutta vasta ottelun viimeisellä kymmenminuuttisella. KOOVEE sai kyllä luotuja hyviäkin paikkoja, mutta kiekko tuntui suorastaan välttävän menemästä maalin perukoille.

Ensimmäisessä erässä KOOVEE otti kolme kaksiminuuttista, joista keskimmäisestä isäntäjoukkue rankaisi tekemällä avausmaalin. Toisessa erässä puolestaan KOOVEElla oli omat kolme ylivoimaa mahdollisuutta maalitili avata, mutta hiukan jäi kudit piippuun eikä oikein kunnon tekopaikkaa saatu edes luotua. Ei vaikka vantaalaiset joutuivat hetkeksi vaihtamaan maalivahtiakin, sillä Jukurilla oli varusteongelmia ja häntä tuurasi hetken aikaan mainiosti Waltteri Ignatjew.

Päätöserän kiri katkesi lähes alkuunsa, kun K-Vantaa meni jo 3-0 johtoon minuutin pelin jälkeen. Tuominen onnistui lopulta Jukurin kuparisen rikkomaan ylivoimalla. KOOVEE oli pitkään pelannut kahden miehen ylivoimalla ja Tuomisen maali syntyi juuri kun vantaalaiset olivat saaneet jäälle neljännen pelaajansa. Maalin jälkeinen vaihto kuitenkin kostautui heti takaiskumaalin muodossa ja katkaisi viimeisetkin toivonrippeet pisteistä. Isännät pelasivat vielä lopun hurmiossa ja pääsivät viimeistelemmään tylyt 6-1 lukemat taululle.

Joukkueen nestori oli ainoa, joka onnistui Vantaalla maalinteossa.

Pelit jatkuvat jälleen ensi viikolla, jolloin torstaina Hakametsään saapuu sarjakärki K-Espoo ja lauantaina KOOVEE puolestaan matkustaa Heinolaan Peliittojen vieraaksi.