KOOVEELLE MAUKAS KOTIVOITTO

KOOVEE tuli peliin erittäin hyvin valmistautuneena ja ottikin heti alusta alkaen isännän otteet kaukalossa. Reilun neljän minuutin pelin jälkeen Valtteri Peltonen pääsee iskemään Mestisuransa ensimmäisen maalin Kristian Tikan syötöstä. IPK kuitenkin kuittaa tilanteen heti perään, kun Damir Galin iskee läheltä maalia pelin tasoihin Evgeny Fofanovin syötöstä. KOOVEE jatkaa energistä pelaamistaan ja väkkärä Vili-Jesper Koivula huudattaa kotiyleisöä iskemällä KOOVEEn uudestaan johtoon. Syöttöpisteet Alex Hukille ja Erik Ahopellolle. IPK pääsee peliin paremmin mukaan vasta KOOVEEn jäähyjen ansiosta. Damir Galin iskee toistamiseen joukkueensa tasoihin ylivoimalla. Syötön maalin antavat Topi Piipponen ja Jussi Viitanen.

Toinen erä oli aivan yhtä vauhdikasta kuin avauseräkin, mutta vähemmän saatiin maaleja taululle asti. Erän puolessa välissä kuvanauhalta tarkastettiin pitkään IPK:n mahdollista osumaa, mutta kuten niin moni asian hallissa näki, maalia ei hyväksytty maalivahdin häirinnän vuoksi. Hetki tämän jälkeen kuvanauhoille päästiin jälleen, kun Jesper-Juhani Ilvessuon laukomaa maalia halusi tuomaristo ihailla useampaan kertaan. Hyväksyttyyn maaliin syöttöpisteet annettiin Koivulalle ja Ahopellolle.

Kotijoukkue aloitti kolmannenkin erän vauhdikkaasti ja ensimmäisen minuutin aikana Niki Huovinen siirsi KOOVEEn jo turvallisen tuntuiseen 4-2 johtoon Olli Vainion ja Riku Sihvosen syötöistä. IPK ei kuitenkaan luovuttanut, vaan laittoi vielä isoa vaihdetta päälle. Takaa-ajo toikin nopeasti tulosta, kun Mikko Juusola kaventaa Janne Koposen syötöstä 4-3. Reilu kolme minuuttia tästä ja peli onkin taas tasan, kun Aleksi Hämäläinen onnistuu poikittaissyötöstä iskemään kiekon ohi Antti Lehtosen. Syöttöpinnat Juuso Nevalaiselle ja Samu Pyykköselle. KOOVEE on kuitenkin päättänyt voittaa tämän ottelun ja kun vierailta alkaa hiukan bensa loppumaan, pääsee Santeri Sillanpää iskemään voittomaalin Topias Haapasen ja Julius Valtosen syötöistä. Erik Ahopelto tekee vielä kauniilla laukauksellaan yhden maalin ja loppulukemat 6-4 ovat valmiina. Viimeiseen maaliin syöttöpinnat Alex Hukille ja Antti Lehtoselle.

Päävalmentaja Juha Pajuoja oli omiinsa lopulta tyytyväinen, vaikkei sitä täysin ehjää 60 minuuttista vielä nähtykään. “Henkisesti todella iso voitto meille, ollaan pitkään pelattu jo hyvin vailla palkintoa” Pajuoja kertoi ottelun jälkeen. IPK:n valmentaja Janne Sinkkonen antoi kunnian voitosta KOOVEElle, mutta harmitteli samalla oman joukkueen väsähtämistä. ” Meillä tippui jo eilen kaksi puolustajaa ja tänään vielä yksi eli neljällä pakilla mentiin. Ei vaan jaksettu painaa loppuun asti sillä draivilla kun olisi pitänyt” hän mietti pelin jälkeen.

Nyt on pieni tauko ja KOOVEEn seuraava peli on keskiviikkona 14.11. Keuruulla KeuPa HT:n vieraana. Kotiottelut jatkuvat lauantaina 17.11. klo n17.00 Peliittoja vastaan. Tervetuloa kannustamaan KOOVEE voittoon!