KOOVEElle kylmää kyytiä Tikkurilassa

k-vantaa   –   koovee   5 – 1 (2-1, 2-0, 1-0)

K-Vantaa oli lauantai-illan ottelussa pirteämpi ja otti sarjakärki KOOVEEsta maukkaan voiton kotiyleisönsä edessä. Näin vantaalaiset katkaisivat kolmen ottelun tappioputkensa samalla kun KOOVEElta puolestaan katkesi kolmen ottelun voittoputki.

Isäntäjoukkue oli alusta alkaen liukkaammalla luistimella liikkeellä ja teki avausmaalinkin jo kolmen peliminuutin jälkeen. KOOVEEn puolustus pelasi hiukan löysästi oman maalin edustaa, josta isäntäjoukkue iski avauserän molemmat osumansa. Erän KOOVEE-hahmoja olivat kavennusmaalin iskenyt Otto Mäkinen sekä loistavasti torjunut Kristian Tamminen.

Toisen erän alussa isännät iskivät heti ensimmäisellä minuutilla eikä KOOVEE onnistunut edes ylivoimillaan maalinteossa. Erän loppupuoliskolla K-Vantaa näytti ylivoimapelaamisen mallia ja siirtyi jo 4-1 johtoon.

Kolmanteen erään KOOVEE tuli kavennus mielessään, mutta isäntäjoukkue onnistui kuitenkin maaalinteossa. Kertaalleen kuvanauhalta tarkistettiin mahdollista KOOVEEn maalia, mutta kiekkoa ei keskipisteeseen kuitenkaan viety. Sen lähemmäksi kavennusmaalia ei KOOVEE enää päässyt, joten 5-1 tappio niskassaan joutui joukkue lähtemään kohti Tamperetta.

koovee pelaajien tehopisteet ja maalivahdin torjunnat

Otto Mäkinen 1+0=1

Miika Heikkilä 0+1=1

Jimi Kuronen 0+1=1

Kristian Tamminen 17 + 11 + 12 = 40 torjuntaa

KOOVEE saa revanssin heti huomenna, kun joukkueet kohtaavat toisensa Hakametsässä klo 17 alkavassa ottelussa.

Tervetuloa kannustamaan KOOVEE takaisin voittojen tielle!