KOOVEE voittaa myös vieraskentällä ja jatkaa sarjakärjessä

Peliitat – KOOVEE 4 – 5 (2-2, 1-1,1-2)

KOOVEE nappasi eilen hienon vierasvoiton Heinolasta, kun Peliitat kaatui jännittävien vaiheiden jälkeen 4-5. Voiton myötä KOOVEE kasvatti johtoaan kärkipaikalla kolmeen pisteeseen.

Peliitat siirtyivät avauserässäjo 2-0 johtoon, mutta voitontahtoinen KOOVEE ei tästä hätkähtänyt. Ensin Miika Heikkilä kavensi ylivoimalla ja vain puolen minuutin päästä Erik Ahopelto iski kauden avausmaalinsa ja tasoitti pelin.

Toisessa erässä Roby Järventie iski myöskin kauden avausmaalinsa ja vei KOOVEE:n ensimmäistä kertaa johtoon. Peliitat nousivat kuitenkin vielä tasoihin ylivoimamaalillaan ja toisellekin tauolle siirryttiin tasatilanteessa.

Päätöserässä maalinteon aloitti KOOVEE, kun myöskin kauden avausmaalin kävi iskemässä Juho Jokiharju. Vain reilu minuutti tästä ja Järventie iski illan toisen osumansa ja siirsi KOOVEE:n jo kahden maalin johtoon. Peliitat hakivat raivoisasti maaleja ja onnistuivatkin kaventamaan vielä tilanteeksi 4-5, mutta lisämaaleja ei enää nähty. KOOVEE kesti hienosti viimeiset kaksiminuuttia, jonka joutuivat pelaamaan 4-6 -alivoimalla. Tästä viimeisen puoliminuuttisen jopa 3-6 -alivoimalla!

KOOVEE:sta täytyy nostaa esille loistavasti torjunut maalivahti Eetu Mäkiniemi, jonka 40 torjuntaa mahdollistivat kauden ensimmäisen vierasvoiton.