KOOVEE tehokkaana kotikaukalossa, Hermes taipui vauhdikkaassa ottelussa

KOOVEE – Hermes 6-2 (1-0, 2-1, 3-1)

Mestiskausi pyörähti Tampereella käyntiin, kun KOOVEE:n vieraaksi saapui Kokkolan Hermes. Ottelu oli odotetusti erittäin vauhdikas, mutta varsinkin alussa molempia joukkueita vaivasi lievä jännitys. Syötöt hiukan karkailivat ja avauspelaamisessa molemmilla oli ongelmia saada kiekkoa liukkaasti liikkeelle.

Ottelun avauserä mentiin isäntien painostaessa, toki Hermeksellekin siunaantui muutama tilanne. Näissä KOOVEE:n maalilla pelannut Eetu Mäkiniemi oli kuitenkin ohittamaton. Erän ainoan maalin tekee isäntäjoukkue, kun Samuli Vainionpää iskee ylivoimalla KOOVEE:n kauden avausmaalin.

Toinen erä on puolestaan Hermeksen vahvaa painostamista, mutta maalinteossa he onnistuivat ainoastaan kertaalleen. Viime kaudella KOOVEE:ssa pelannut Riku Sihvonen on ainoa vieraiden onnistuja muutoin vahvassa erässä. KOOVEE puolestaan käyttää paikkansa tehokkaasti ja Anton Ollikaisen ja Vainionpään maaleilla isännät siirtyvät toiselle tauolle kahden maalin johdossa.

Päätöserässä KOOVEE on jälleen vahvempi ja pystyy vyöryttämään hyökkäyksiään Hermeksen päätyyn. Vahva viimeistely tuottaa tulosta, ja lopputulokseksi saadaan lopulta 6-2 voitto. Isäntien päätöserän maaleista vastaavat Elias Elomaa kahdesti sekä Janne Seppänen. Vieraiden toisen maalin tekee Oskari Uomala.