KOOVEE tehokkaana Heinolassa

KOOVEE hakee kauden avausvoiton Peliitoista luvuin 1-6 (1-5 , 0-0 , 0-1).

Kotiavauksessa KOOVEE tuhlasi lukuisia hyviä maalintekotilanteita, varsinkin ylivoimalla. Tänään tuota ongelmaa ei enää ollut, sillä KOOVEE iski tänään peräti 5 maalia reilussa 4 minuutissa ylivoimalla. Peliitat oli ehtinyt avausmaalin myötä siirtyä 1-0 johtoon, kun isäntien Eemeli Jeskanen keräsi itselleen peräti 2+5+20 minuutin rangaistukset. Tuosta seuranneiden ylivoimien aikana kaukalossa nähtiin punamusta pyörremyrsky. KOOVEE iski 5 ylivoimamaalia 4 minuutin ja 12 sekunnin sisään. Kaikissa jopa eri maalintekijä eli leveyttä löytyi koko rintamalta. Ensin Erik Ahopelto tasoitti pelin ja ottelun voittomaaliksi jääneen toisen osuman iski Ville Saloranta. Alex HukkiiKristian Tikka sekä Elias Laitamäki iskivät vielä maalin mieheen ja erätauolle päästiin mukavissa 1-5 lukemissa.

Toisessa erässä Peliitat yritti vimmatusti maalintekoa, mutta KOOVEEn puolustus pystyi heidät pitämään poissa aivan vaarallisimmilta paikoilta ja Tomi Risteli maalillaan hoiteli loput. Torjunnatkin osoittavat, että pelin hallinta oli isännillä. Ristelillä peräti 17 torjuntaa, kun taas virkaveli Adam Nagy toisessa päädyssä joutui vain 4 kertaa torjumaan kiekkoa.

Kolmannessa erässä Peliitoilta alkoi uskokin loppua ja KOOVEE pääsi vielä kerran venyttämään maaliverkkoja. Kim Strömberg iski lopullisen niitin ottelulle ja KOOVEEn kauden avausvoitto tuli 1-6 lukemin.