KOOVEE panostaa yhä enemmän juniorityöhön

KOOVEE panostaa yhä enemmän juniorityöhön

Tampereen KOOVEE on palkannut pitkän linjan jääkiekkovaikuttaja Sami Luimulan valmennuskoordinaattoriksi.

Samin tehtävänä on koordinoida A- ja B1-joukkueiden kehittämistä, niin joukkueen kuin yksittäisten pelaajienkin osalta.

Tarkoitus on luoda KOOVEESTA entistäkin houkuttelevampi vaihtoehto nuorelle kiekkoilijalle. Seurassa harjoittelu on erittäin hyvin koordinoitua kokonaisuusvaltaisuus huomioon ottaen ja pelaajan on seurassa hyvä kehittyä eteenpäin.

Kokonaisvaltaisen valmennuksen apuna jatkavat myös Juha Jokiharju henkilökohtaisen tekniikan sekä Jouni Viitanen fysiikkavalmennuksen osalta.

Sami Luimulan mietteitä pestistään:

  • Pyrin auttamaan valmentajia kehittämään harjoituksia sekä niistä saatavaa hyötyä kokoajan. KOOVEEssa harjoitellaan jo nyt hyvin, mutta vieläkin pystytään harjoittelua muokkaamaan sekä kokonaisvaltaisemmaksi että myös yksilökohtaisemmaksi.
  • Meillä on käytössä hyvä ja kattava testauspatteri, josta näkee selkeästi miten kehitystä on fyysisellä puolella tapahtunut. Videoklipeillä pystytään hyvin osoittamaan onnistumiset ja kehitystarpeet pelaamisessa. Seurassa on erittäin hyvät mahdollisuudet harjoitella monitoimisesti ja alan ammattilaisia on apuna.
  • Tulevaisuuden KOOVEE-pelaajat ovat taitavia, voimakkaita sekä kestäviä. Siis entistä kokonaisvaltaisia pelaajia.

Toimitusjohtaja Pekka Hemmilän ajatuksia seuran puolelta:

– Tulevalla kaudella Samin lisäksi on mukana esim. A-junioreissa fysiikkavalmentajana aerobicin maailmanmestari Jouni Viitanen sekä yksi suomen parhaisiin luisteluvalmentajiin lukeutuva Juha Jokiharju. Tällä panostuksella haluamme antaa jokaiselle pelaajalle mahdollisuuden kehittyä KOOVEEssa eteenpäin urallaan
– Varsinaista tulostavoitetta emme kuitenkaan aseta millekään kilpajoukkueellemme vaan meidän mittarina toimii laadukas sekä systemaattinen yksilökeskeinen arjen tekeminen ja tässä asiassa liikuntatieteiden  lisensiaatti Sami Luimulan palkkaaminen KOOVEEn valmennuskoordinaattoriksi on luonnollinen valinta
– Yhteenvetona voin vielä todeta että KOOVEEn panostus jääkiekossa sekä harraste- että kilpatoimintaan on ollut loistavaa ja tämä näkyy tällä hetkellä hienosti seuran harrastajamäärissä. Näin ollen voidaankin todeta jääkiekon osalta että ”KOOVEE IS BACK”