KOOVEE KOKEE TAPPION KEUPALLE

KOOVEE – KEUPA HT 2 – 5  (0-1,1-3,1-1)

Avauserässä tilanteita molemmila maaleilla

Ottelu alkoi jälleen erittäin vauhdikkaasti molempien joukkueiden osalta. Tilanteita saatiin luotua molemmissa päädyissä, mutta maalia saatiin odottaa aivan erän loppuhetkille asti. Seitsemän sekuntia ennen summeria onnistuu Sakari Turtiainen ohittamaan hyvin pelanneen Antti Lehtosen. Tasaista erää kuvastaa maalivahtien torjunnat, jotka olivat Lehtoselle 9 ja virkaveli Paavo Hölsälle 8.

Vieraat karkaavat toisessa erässä

Toiseen erään KeuPa tuli huomattavasti liikkuvammalla luistimella kuin isäntäjoukkue. KOOVEE oli vaikeuksissa heti erän alusta, kun vieraat pistivät isompaa pykälää liikkeeseen. Kertaalleen keuruulaisten maalia tarkistettiin videoltakin, mutta siitä ei vielä tarvinnut tulostaulun numeroita muutella. Hiukan sen jälkeen KeuPa iskee kahdesti. Ensin onnistuu Jani Siekkinen ja lähes heti perään Janne Kumpulainen. KOOVEE ottaa tähän väliin aikalisän, mutta sekään ei paranna isäntien pelaamista. Vasta ylivoimalla onnistuu Dynamo maalinteossa, kun Santeri Siullanpää iskee kiekon maaliin. Syöttöpisteet Elias Elomaalle sekä Joni Mäkelälle. Ilo ei kuitenkaan kauaa kestä, kun keuruulaisten kapteeni Waltteri Lehtonen iskee taululle 1-4.

Kolmas erä on pelkkää pelailua

Kolmanteen erään joukkueet tulevat jo tuloksen hyväksyneenä, eikä mitään hienouksia juurikaan nähdä. KeuPa onnistuu maalinteossa erän puolenvälin jälkeen, kun Joni Piipponen onnistuu ohittamaan Lehtosen. Erän kohokohta nähdään KOOVEEn ylivoimalla, kun taikuri Tamminen (Sami)  jälleen vispaa käärmeenkieltään kulmassa ja antaa nappisyötön Ville Salorannalle. Tämä iskee taululle luvuiksi 2-5, jotka myös jäävät ottelun lopputulokseksi.

Kumpikaan valmentajista ei oikein ollut tyytyväinen joukkueensa pelaamiseen. Niko Härkönen oli luonnollisesti tyytyväinen kolmeen pisteeseen, muttei joukkueensa kokonaisilmeeseen. Juha Pajuoja puolestaan manasi joukkueensa ylimielisyyttä pelin alussa, joka näkyi myös huonona puolustamisena sekä kiukutteluna. Osan tästä hän laittaa myös valmennuksen piikkiin, heidän olisi viikolla pitänyt pystyä pudottamaan lievästi leijuneet luistimet takaisin jäänpinnalle.