KOOVEE kellisti Peliitat myös vieraissa

Peliitat – KOOVEE  3 – 4 (1-0, 2-2, 0-2)

KOOVEE päätti kaksi vieraspeliä sisältäneen viikkonsa 3-4 voittoon Peliitoista. Ottelu alkoi isäntien painostuksella ja he myös onnistuivat ottelun avausmaalin tekemään ylivoimalla. Toisessa erässä myös KOOVEE sai pelinsä rullaamaan ja kahdella maalillaan siirtyi jopa johtonn erän alussa. Peliitat eivät kuitenkaan tästä hätkähtäneet, vaan vastasivat samoin kahdella maalilla. Kertaalleen toki tarkisteltiin kuvanauhalta KOOVEE:n mahdollista maalia, jota ei kuitenkaan maaliksi hyväksytty.

Kolmannessa erässä KOOVEE näytti erikoistilannepelaamisen mallia. Ensin tasoitusmaali isketään ylivoimalla ja hetki tästä, niin Erik Ahopelto iskee voittomaalin KOOVEE:n pelatessa alivoimalla. KOOVEE:n maalilla Eetu Mäkiniemi torjui totuttuun tapaan tyylikkäästi, mutta kiitosta täytyy jakaa myös hyvin puolustaneelle joukkueelle. Ottelu oli melkoisen rikkonainen, jäähyjä vihellettiin peräti 52 minuuttia. Tosin joukossa oli kolme kymmenminuuttista.