KOOVEE KAATOI HOKIN JÄLLEEN

KOOVEE – HOKKI   3 – 2   (0-0, 3-2, 0.0)

Maaliton avauserä

Tähän otteluun oli Hokki tullutkin paremmalla asenteella heti alusta alkaen, eikä KOOVEE saanutkaan samanlaista salama-alkua kuin kahdessa edellisessä ottelussa. Hokki oli aavistuksen liikkuvampi joukkue ja pyrki paineistamaan isäntien puolustusta aggressiivisesti koko ajan. Isännät saivat muutaman todella hyvän paikan luotua, mutta viimeistely ei ollut riittävän terävää.

Toisessa erässä maalihanat avautuvat, molemmilla

Toinen erä oli avauserän toisinto, paitsi molempien löydettyä viimeistelyyn riittävää terävyyttä. Hokki pystyi edelleen tekemään KOOVEEn pelaamisen vaikeaksi fyysisellä pelillään, mutta hyökkäysalueelle päästyään oli Dynamo todella vahva. Maalinteon aloittaa Vili-Jesper Koivula, joka heittää pienen gorillan niskastaan ja pääsee eroon punaisen kypärän kirouksesta. Loistava laukaus ohittaa hyvin pelanneen Tomi Raution. Hokki kuitenkin tasoittaa nopeasti ylivoimalla. Jarkko Harjula pääsee iskemään kiekon ohi Tomi Ristelin ja nostattaa vieraiden hurmoksen takaisin. Koivula iskee kuitenkin Dynamon uudelleen johtoon ja jälleen aivan upealla laukauksella. Kahden miehen ylivoimalla onnistuu myös Ville Saloranta lyömään kiekon verkkoon ja peli näyttää kääntyvän isännille. Hiukan KOOVEEn perlaajat nostavat jalkaa kaasulta ja Hokki pääsee iskemään aivan erän lopussa itsensä maalin päähän. Tällä kertaa Arttu Leskinen pääsee hyödyntämään isäntien löysän pelaamisen.

Kolmas erä maaliton, vai oliko?

Kolmannessa erässä Hokki saa luotua painetta KOOVEEn maalille, mutta tulostaululle joukkue ei pääse. Pari minuuttia ennen loppua Hokki onnistuu kiekon toimittamaan KOOVEEn verkkoon pelatessaan kuudella kenttäpelaajalla. Tilannetta kuitenkin tarkastellaan kuvanauhalta pitkään ja lopulta maalia ei hyväksytä maalivahdin häirinnän vuoksi. Tämä kirvoittaa vieraiden valmennuksen ja pelaajat, mutta protestointi on turhaa. KOOVEE saa vierlä lopussa jäähyn ja joutuu kahden miehen alivoimalla taistelemaan Hokin raivoisaa tasoitusyritystä vastaan. Puolustus myös kestää ja lopputulokseksi jää toisessa erässä tulleet maalit eli 3-2 KOOVEElle. Dynamolla on mahdollisuus katkaista sarja lauantaina Kajaanissa.

Valmentajien mietteet

Hokin Jukka Niiranen oli erittäin pettynyt tuomarin ja otteluvalvojan toimiin ottelun jälkeen, mutta kiitteli omiaan todella hyvästä taistelusta. Juha Pajuoja puolestaan omiensa esitykseen pettynyt ja oli tyytyväinen ainoastaan voittoon.