KOOVEE jatkoi vahvoja otteitaan, nyt kaatui SaPKo

KOOVEE – SaPKo 7 – 3 (2-3, 3-0, 2-0)

Tampereen KOOVEE sai lauantaina vastaansa yhden Mestiksen ennakkosuosikeista, kun SaPKo saapui Hakametsään pistejahtiin. Molemmat joukkueet olivat avanneet kautensa voitolla, joten eräänlaisena kärkikamppailuna ottelua voitiinkiin pitää.

Ottelun alku ei suju KOOVEE:n suunnitelmien mukaisesti, sillä heti ensimmäisessä vaihdossa vieraiden Atte Karppinen onnistuu ohittamaan Eetu Mäkiniemen. KOOVEE kuitenkin onnistuu minuutin sisällä iskemään kaksi maalia, kun ensin Miika Heikkilä iskee ylivoimalla ja Miro Nalli tasakentällisin kiekon vieraiden maaliin. SaPKo kuitenkin jatkaa vahvaa pelaamistaan ja onnistuu Juuso Forsströmin maalilla tasoittamaan pelin. Kun vielä Kasper Piitulainen onnistuu ylivoimalla, niin tauolle mennään 2-3 vierasjohdossa.

Toisessa erässä SaPKo saa muutamia hyviä maalintekotilanteita, mutta Mäkiniemi maalillaan torjuu eiliseen tapaan loistavasti. KOOVEE osoittaa puolestaan tehokkuutensa iskemälle kolmesti kiekon ohi Roope Urpolahden. Maalit tekevät Anton Ollikainen, Samuli Vainionpää sekä Jimi Kuronen.

Päätöserässä SaPKo hakee kavennusta kovalla yrityksellä, mutta KOOVEE:n puolustus kestää. Janne Seppänen ja Miro Nalli iskevät vielä viimeiset naulat SaPKon arkkuun ja KOOVEE:n voittolukemiksi muodostuu 7.3.