KOOVEE järjesti maalijuhlat Hakametsässä

KOOVEE oli perjantai-iltana liikkeellä todella liukkaalla luistimella RoKia vastaan. Joukkueen peli sujui alusta alkaen ja tehoja varsinkin ylivoimalla löytyi mukavasti. NHL-ammattilainen ja seuran kasvatti Henri Jokiharju pääsi lomallaan seuraamaan KOOVEEn peliä paikan päällä ja oli varmasti tyytyväinen näkemäänsä.

Tällä kertaa KOOVEE sai ottelun alussa iskettyä avausmaalin, kun kapteeni Ville Lehtonen pääsi riiston jälkeen esittelemään tarkkaa laukaustaan. RoKi pääsi ylivoimalla tasoittamaan pelin, mutta kapteeni siirsi maalinedustalta KOOVEEn uudestaan johtoon ja tauolle mentiin 2-1 kotijohdossa.

Toisessa erässä vieraiden kurittomuus alkoi näkymään rangaistuksina,ja isännät iskivätkin erässä peräti kolme ylivoimamaalia. Kertaalleen vieraatkin onnistuivat maalin iskemään, joten toiselle tauolle mentiin 5-2 KOOVEE-johdossa.

Päätöserän RoKi painoi päälle kuin yleinen syyttäjä, mutta KOOVEE pelasi järkevästi ja rauhallisesti puolustaen, eikä vieraat oikein vaarallisiin tilanteisiin päässeetkään. Lopussa RoKi pelasi pitkään ilman maalivahtia, mutta lopulta se kostautui ja uusi vahvistus Elias Elomaa pääsi iskemään kiekon tyhjään verkkoon. Maistuva 6-2 kotivoitto sai katsojat poistumaan hymyt huulillaan viikonlopun viettoon.

Tuore pakkihankinta Juuso Walli teki minkä lupasikin ja otti isännän roolin Hakametsässä. Jämäkät otteet saivat vieraiden hyökkääjät miettimään kahdesti KOOVEEn maalille tulemista ja Tomi Risteli huolehti tuttuun tapaan lopusta.