KOOVEE ei pystynyt Iisalmella voittoon

ipk – koovee 6 – 4 (2-2, 3-1, 1-1)

Heikko toinen erä tuli KOOVEE:lle kalliiksi Iisalmella, kun IPK karkasi saavuttamattomaan johtoon. Avauserässä molemmat joukkueet iskivät kahdesti, KOOVEE:n maalintekijöinä Roby Järventie sekä Miika Heikkilä. Toisessa erässä Janne Seppänen vei KOOVEE:n johtoon, mutta sen jälkeen iski IPK peräti kolme kertaa kiekon ohi Kristian Tammisen. Seppänen pääsi erän lopussa kokeilemaan maalintekoa rangaistuslaukauksesta, mutta Henri Kiviaho vei pidemmän korren. Kolmannen erän alussa Patrik Puistola iski kauden avausmaalinsa ja toi KOOVEE:n maalin päähän. Kovasta yrityksestä huolimatta kiekkoa ei enää sen jälkeen saatu isäntien verkkoon, vaan Hugo Gallet pääsi viimeistelemään loppunumerot 6-4 tyhjään maaliin.