Keskiviikon kärkiottelu kääntyi lopulta Ketterälle

koovee   –   ketterä   4 – 6 (1-2, 1-2, 2-2)

Ketterä pääsi heti ottelun alettua hallitsemaan peliä KOOVEE:n ja KOOVEE joutui olemaan puolustuskannalla. Isäntäjoukkue kuitenkin onnistui ottelun avausmaalin tekemään, kun kultakypärä Otto Mäkisen jäätäväntarkka rannelaukaus yllätti ylivoimalla Ketterän maalilla pelanneen Santeri Lipiäisen. Iloa kesti ainoastaan puolitoista minuuttia, kunnes Ketterä tasoittaa pelin. Imatralaiset pystyivät painamaan peliä koko ajan KOOVEE:n päätyyn eikä isäntäjoukkueella oikein ollut aseita päästä paineen alta pois. Ketterä siirtyi ottelussa johtoon vajaa viisi minuuttia ennen erätaukoa, kun Jesse Hallikas yllätti Eetu Mäkiniemen ja pääsi tekemään mestisuransa avausmaalin. Torjunnat 13-4 kertovat tylyä kieltään siitä, kumpi joukkue hallitsi erää.

Toinen erä oli pitkään ensimmäisen erän toisintoa Ketterän painaessa peliä KOOVEE:n päätyyn. KOOVEE ei oikein saanut hyökkäyksiään liikkeelle, moni hyökkkäys kariutui huolimattomiin syöttöihin tai kiekonmenetyksiin. Erän puolenvälin jälkeen onnistui KOOVEE iskemään kaksi maalia ainoastaan 14 sekunnin välein. Ensin Roby Järventie tasoittaa siirretyn rangaistuksen aikana ja heti seuraavassa vaihdossa Miro Nalli vie KOOVEE:n uudelleen johtoon. Tämän jälkeen ote palautui jälleen Ketterälle, joka onnistuikin tasoittamaan erän loppupuoliskolla. Erikoinen tilanne nähtii hiukan ennen erän päättymistä, kun vaihtoon menevän Mikko Pukan mailasta kiinni pitänyt imatralaispelaaja kiskoo Pukan aivan Ketterän vaihtoaition eteen. Pukka yllättää kaikki ja hyppää vieraiden vaihtoaitioon. Tuomaristo ei tästä pitänyt, vaan muistutti kapteeni Pukkaa 10 minuutin käytösrangaistuksella.

Kolmanteen erään KOOVEE tulee paremmin mukaan, mutta vieraat onnistuvat ensin maalinteossa. Santeri Hatakan tasoitus nostatti toiveita KOOVEE-leirissä, mutta tuomareiden silmien ohi menneen kampituksen jälkitilanteesta syntynyt Ketterä-maali vei toiveet voitosta. Vielä kun Roope Mäkitalo iskee kiekon kertaalleen ohi Mäkiniemen, on lopputulos 4-6 valmis.