Kaikki pisteet jäivät Keuruulle, hyvästä taistelusta huolimatta

KeuPa HT – KOOVEE 5 – 3 (2-1, 1-1, 2-1)

KOOVEE ei saanut Keuruulta lainkaan pisteitä, vaikka joukkue taisteli ja pelasi mainiosti. Vahvassa vireessä oleva KeuPa oli terävämpi maalipaikoissaan ja pystyi pitämään KOOVEEn ottelussa takaa-ajajana lähes koko ottelun ajan.

Päävalmentaja Miikka Kuuselan mukaan KOOVEEn piti tappaa kotijoukkueen vahva pelinaloitus, muttei siinä kuitenkaan onnistunut. KeuPa siirtyi johtoon jo 31 sekunnin jälkeen, eikä enää päästänyt KOOVEEta tasoihin missään vaiheessa. 2-0 maalikin syntyi toisen peliminuutin täyttyessä, joten isänniltä onnistui ottelun avaus erinomaisesti.

KOOVEEn kavennusmaalin avauserässä iski Tomi Iso-Mustajärvi tarkalla laukauksellaan kuudennella minuutilla, jonka jälkeen loppuerä sitten jo pelattiinkin maaleitta. Alkuhämmennyksen jälkeen KOOVEE pääsi hyvin peliin mukaan ja peli aaltoili mukavasti päädystä toiseen.

Tomi Iso-Mustajärvi iski KOOVEEn ensimmäisen maalin.

Toisessa erässä KOOVEE oli jopa hallitsevampi osapuoli, mutta maalinteko tuotti vaikeuksia. Siksi KeuPan kolmas maali tuntui epäoikeudenmukaiselta, kun he pitkän puolustusjakson jälkeen onnistuivat karkaamaan jälleen kahden maalin johtoon. KOOVEE kuitenkin nousi maalin päähän erän viimeisellä minuutilla, kun Juuso Wallin siniviivalaukaus painui etunurkasta sisään.

Juuso Walli laukoi jo kauden viidennen maalinsa.

Päätöserässä KOOVEE painoi päälle kuin raivo härkä, mutta jälleen kotijoukkue onnistui ensin maalinteossa. Kotiyleisö oli tässä kohtaa jo varma omiensa voitosta, mutta vielä kerran KOOVEE nousi maalin päähän. Viisi minuuttia ennen päätösvihellystä laukoi Joona Korhonen kiekon maaliin ja nostatti KOOVEEn toiveita tasoituksesta. Maalinteko vaan oli tänään vaikeaa ja isännät pääsivät vielä kaunistelemaan lukemia KOOVEEn pelatessa ilman maalivahtia.

Joona Korhonen toi KOOVEEn vielä kertaalleen maalin päähän.

Kuusela oli luonnollisesti ottelun jälkeen pettynyt tulokseen, mutta näki pelissä paljon hyvääkin.

Kyllähän tätä joku voi kutsua taistelutappioksikin, mutta tappio tämä nyt joka tapauksessa oli. Tarkoitus oli tappaa kotijoukkueen vahva aloitus, mutta hupskeikkaa oltiin pian 2-0 tappiolla. Kyllä me pelattiin jo ekassa erässä ihan ok ja varsinkin tokassa ja kolmannessa, mutta ei vaan saatu upotettua omista paikoista sisään. Kaveri puolestaan teki paikoistaan maalit.

Kuusela aikoo kääntää katseensa pian kohti torstain kotiottelua.

Täytyy nyt vielä katsoa videolta tämä ja miettiä missä oltiin huonoja. Omissa kolisi ainakin liikaa, ykkösketjulle peli aika miinusmerkkinen. Yhdessä täytyy löytää keinot ottaa voitot otteluista, töitä täytyy tehdä.

Torstaina Hakametsässä voittoon avautuu mahdollisuus seuraavan kerran, kun K-Vantaa saapuu vierailulle. Tervetuloa silloin kannustamaan KOOVEE kotivoittoon!