Titaanit – KOOVEE 1-4

Tampereen KOOVEE taisteli arvokkaan vierasvoiton Kotkasta lauantaina. Tamperelaiset etenivät ensimmäisen erän aikana kahden maalin karkumatkalle. Toinen erä oli jäähyjen sävyttämä, mutta yksi maali syntyi ja sen teki KOOVEE. Päätöserä oli maaliton ja näin lopputuloksena kirjattiin Titaanit – KOOVEE 1-4 (1-3, 0-1, 0-0).

Voitto oli Dynamolle neljäs peräkkäin ja sen myötä KOOVEE nousi sarjataulukossa kuudennelle sijalle.

Kilpa-Veljien parhaat pistemiehet Kotkassa olivat Mika Niemi 1+1, Mikko Korkiakoski 1+0, Kalle Niemenmaa 1+0 ja Jaakko Kerisalmi 1+0. Vakuuttavasti esiintynyt Dynamo-vahti Tomi Risteli oli yksi voiton avaimista ja merkkautti ottelussa 32 torjuntaa.

KOOVEE-valmentaja Jyrki Rantala kommentoi ottelua seuraavasti:

– Ensinnäkin seuran ja joukkueen puolesta todella iso KIITOS Kotkan Titaanien johdolle todellisen urheiluhengen mukaisesta toiminnasta!

– Olisimme epähuomiossa peluuttaneet edustuskelvotonta pelaajaa ja hävinneet jälkikäteen ottelun, jollei Kotkan suunnasta olisi meitä ennen peliä varoitettu asiasta.

– Joukkueelta alun pienen haparoinnin jälkeen ehjä ja taistelutahtoinen esitys tänään. Maalivahtipeli ja varsinkin alivoima voittavalla tasolla.

– Ehkä hieman oltiin vastustajia nälkäisempiä ja haluttiin tällä kertaa voittoa enemmän kuin kaveri. Tärkeät pisteet kaiken kaikkiaan.

– Joukkueessa oli monta onnistujaa. Puolustajat pelasivat puolet pelistä viidellä, joten sinne erityisesti kiitosta.

KOOVEE pelaa seuraavan kerran huomenna, kun sarjan ennakkosuosikki JHT saapuu Hakametsän isoon halliin. Millä mietteillä kohti huomista kotipeliä?

– Tärkeät pelit jatkuvat. Hieno päästä pelaamaan JHT:tä vastaan ensimmäistä kertaa sitten viime kevään playoffs-sarjan.

– Koetetaan saada syksylle positiivinen päätös ja haastaa sarjan ennakkosuosikki. Tämänpäiväisestä on hyvä jatkaa.

 

SEURAAVA PELI

  VS. JHT

KOOVEE – JHT // SU 17.12. KLO 17.00 HAKAMETSÄ

 

EDELLINEN PELI

  VS. 

1-4