S-Kiekko – KOOVEE 4-3 JA 

​S-Kiekko – KOOVEE 4-3 ja.

(1-1 , 1-1 , 1-1 , 1-0)
Jyrki Rantala antoi kommenttinsa ottelusta kirvelevästä tappiosta huolimatta:
Mitä sinulla on päällimmäisenä mielessäsi tästä pelistä?

– No hyvä yritys, taistelu. Tietysti karvas häviö, jatkoajalla on aina, mutta eiliseen nähden hyvä rydistäytyminen. Paikat oli voittaa varsinaisella peliajalla. Tiukķa peli kaiken kaikkiaan. 
Ketkä tänään onnistuivat mielestäsi tänään?

– Vaikea sanoaa… Vähän ehkä ne jotka on vähemmän pelannu, niin ne ei pettäny millään lailla. Annettiin tietty rooli ja tehtävä, ja ne hoiti sen hienosti. Siihen nimenomaan ei kaaduttu, että se systeemi pelas siihen nähden tosi hienosti. En osaa sillain sen paremmin nimetä oikein.
Mitä parannettavaa tästä vielä jäi?

– Maalinteko ihan ehdottomasti. Vastustajan maalivahdilla oli 42 torjuntaa ja oli ylivoimaa ja ties mitä kaikkee ja laukauksia jäi piippuun vaikka kuinka paljon. Sit taas toisekseen vastustaja teki kaikki maalit ihan selkeesti meidän virheistä, että siinä mielessä. Totta kai niitä peleissä aina tulee, mutta ei tommosia välttämättä tarvis tulla. Tällä yrityksellä kyllä verrattuna eiliseen on paljon helpompi lähteä perkaan.
Minkälaisia asioita te korostatte viikon mittaan, että seuraava peli menisi paremmin?

– Kyllä ehkä sitä valmiutta heti alusta asti pelata. Taas 10 sekunttia ja omissa soi ja sitten ihmetellään vähän että mites tässä nyt mennään. Ylivoimaa paremmaks, oman pään ratkasut selkeemmäks, ehkä sitä hyvää henkeä taas kaivetaan sieltä jostain. Oli sillain kuitenkin kohtalainen täystyrmäys  tää viikonloppu. 
Mitä muuta haluaisit sanoa tästä viikonlopusta?

– Huolto teki taas aivan upeeta työtä, kuljettajasta puhumattakaan vaikka tässä vielä pari sataa kilometriä matkaa onkin, kymppiuutisille kun ehditään kotiin niin jää hyvä mieli tästä!
Tilastot:

Yleisömäärä: 342

00:111-0 ANNALA Jussi (VÄHÄMAA Samu, TIKKANEN Toni)

06:27 1-1 YV PALANTO Jimi (SAARINEN Juho, SELIMGEREI Waltteri)

27:36 2-1 AHONEN Arttu (SIREN Miko)

39:31 2-2 ANTTILA Janne (ISO-MUSTAJÄRVI Tomi, TÖRMÄNEN Antti)

43:41 2-3 MARJAMÄKI Jere (PALANTO Jimi, SELIMGEREI Waltteri)

46:38 3-3 OJANPERÄ Jaska (SIREN Miko)

62:30 4-3 HAKANEN Juuso
S-Kiekko: NIKU Juho 16 + 12 + 13 + 1 = 42

KOOVEE: KOSKINEN Niilo 6 + 17 + 8 + 0 = 31