S-Kiekko – KOOVEE 2-3

Tampereen KOOVEE saavutti niukan, mutta arvokkaan vierasvoiton Seinäjoella lauantaina. Kivikovana kotijoukkueena tunnettu S-Kiekko ei antanut mitään ilmaiseksi ja taisteli pisteistä loppuun saakka. KOOVEE oli kuitenkin maalin parempi viimeisenä lukkonaan mainiosti torjunut Niilo Koskinen. Lopputulos S-Kiekko – KOOVEE 2-3 (1-1, 0-2, 1-0).

Dynamon maaleista vastasivat Henri Sandvik, Mikko Sulonen ja Jimi Palanto. KOOVEE-vahti Niilo Koskinen merkkautti tilastoihin voiton ohella 51 torjuntaa.

Kilpa-Veljien päävalmentaja Jyrki Rantala kommentoi ottelun jälkeen seuraavasti:

– Tiukka taisteluvoitto. S-Kiekko oli sitkeä ja yritteliäs. Saavutettiin arvokkaat sarjapisteet kovalta kotijoukkueelta.

– Ottelu oli kovin rikkonainen. Saatiin paljon jäähyjä ja jouduttiin pelaamaan useita kertoja alivoimalla. Jännästi jäähyt näinkin tiukassa pelissä noin epätasaisesti.

– Meiltä uhrautuvaa alivoimapelaamista ja toisaalta tasakentällisin pelattiin tasapainoisesti. Maalivahtimme oli varmaotteinen ja hyökkääjät riittävän teräviä maalinteossa. Ehkä juuri näistä syistä oltiin maalin verran parempia.

– Onnistujiamme olivat maalivahti Niilo Koskinen, puolustajat Risto Lindfors ja Mikko Korkiakoski sekä hyökkääjät Antti Törmänen ja Mikko Sulonen. Puolustajilta kaiken kaikkiaan mallikas suoritus tänään.

KOOVEE pelaa seuraavan kerran ensi viikonloppuna. Lauantaina vierasottelu Nokialla ja sunnuntaina FPS Hakametsässä. Millä mietteillä kohti alkavaa viikkoa?

– Ensi viikolla pidot paranee ja vastus kovenee.

– Lauantaina edessä hieno paikallispeli Nokialla, mihin aloitetaan valmistautuminen heti alkuviikosta. Sunnuntaina Hakametsässä kotiyleisön eteen ja vastassa lauantain tapaan toinen kova nippu eli FPS.

– Viikonlopun pelit ovat meille hyvä tasonmittari siitä, missä mennään. Erittäin mielenkiintoinen viikko edessä.

 

SEURAAVA KOTIOTTELU

  VS  FPS

KOOVEE – FPS // SU 15.10. KLO 17.00 HAKAMETSÄ