Riemu – KOOVEE 4-5

Riemu – KOOVEE 4-5

(1-1 , 2-1 , 1-3)

 

Tärkeää vierasvoittoa Liikunnan Riemusta kommentoivat voittomaalin iskenyt Mikko Korkiakoski sekä viime hetkellä tulleen voiton hämmentämä valmentaja Mikko Manninen.

 

Mikko Korkiakosken kausi on ollut vaihteleva, matkaan on mahtunut paljon onnistumisia kuten tämän päivän voittomaali. Tässä hänen kommenttinsa:

mikko-korkiakoski

 1. Teit tosi hienon maalin tärkeään paikkaan, kerro siitä.

– Siinä Sulon ja poikien kans karvattiin ja siinä vähän pakilla painoi jalka, niin mietin siinä, että pitää antaa kovaa, karvaa ja koittaa saada kiekko pois. Sitten se onnistui ja siitä maalille päin ja Sulo onneksi näki vielä sitten siinä, pisti sivulle ja siitä oli sitten helppo laittaa.

 

 1. Mitä mieltä olet joukkueen esityksestä tänään?

– Aika nihkeetä, että se on ollut kyllä tota Riemua vastaan aina vähän tämmöistä, että luistelivat kovaa ja kovasti painetta. Pitäis pelata vähän yksinkertaisemmin. Hankala tehdä maaleja, sitten kun kaveri onnistuu jonkun onnen kantamoisella ja me ei, niin sitten se on vähän tämmöistä.

 

 1. Mites sitten oma esityksesi tänään? Oletko tyytyväinen?

– No tohon loppuun ihan ok, kaks ekaa erää oli vähän rikkonaista, että toiseen erään tais olla yli kymmenen minuuttia, vasta kun ekan kerran olin kentällä, että siinä vähän hukkuu se rytmi, mutta sitten kolmannessa tuli vähän enempi vaihtoja, niin pääs vähän paremmin mukaan.

 

 1. Miten oma kautesi on sujunut tähän mennessä?

– Jaa no se on ollut kyllä vähän ylämäki-alamäki. Alku oli aika hankalaa, saada luistelu kuntoon, viime vuosi tosiaan kun huilattiin. Sitten kun oon pakkina pelannut 20 vuotta ja nyt on hyökkääjänä, niin se oli senkin puolesta vähän haastavaa, mutta nyt alkanut vähän sitten helpottaa. Vähän löysää pantaa pään ympäriltä, ei ota ihan niin paljon stressiä, niin vähän parempaan menossa.

 

 1. Miksi sunnuntain ottelua Kiekkokoplaa vastaan kannattaisi tulla katsomaan?

– Meillä on kyllä tässä nyt mennyt, mitä nyt edellispeli hävittiin, mutta muuten on ollut ihan positiivinen ilme. Mukava tuolleen, et siellä on enempi katsojia, niin mukavempi siellä on pelatakin sitten, niin voidaan vähän esittää parempaa.

 

 

Mikko Manninen oli kaikesta huolimatta tyytyväinen ottelun lopputulokseen:

14324173_1180683638659098_7251237978375563640_o.jpg

 1. Mitä sinulla on mielessä tästä pelistä?

– Aika sirkus! Todella sekava peli. Tää Jyväskylä on ollut meille vaikee nyt koko kauden ja nää molemmat jyväskyläläiset joukkueet on tosi inhottavia vastustajia. Tää voitto oli todella tärkeä, saatiin tärkeet kolme pistettä.

 

 1. Mihin tämä ottelu ratkesi tänään?

– Kyllähän se oli aika tuuri kauppaa, että kolmanteen erään saatiin vähän semmoista henkee ja olihan siinä taas paikkoja kauheesti, että Aallon Jouni taisi tehdä ennätyksen osumalla tolppiin niin monta kertaa. Tärkeetä oli, että iskettiin sitten siitä paikasta mikä oli, mutta vaikea sanoa, mikä sen ottelun sitten ratkas. Tehtiin yksi maali enemmän, kun vastustaja.

 

 1. Jos sinun pitäisi nostaa esille jonkun pelaajan suoritus hyvässä tai pahassa tästä ottelusta, niin mitä nostaisit?

– Hyvässä tai pahassa… Kyllähän siinä kolmannen erän lopussa Niilo otti yhden aika hemmetin tärkeen kopin. Tietenkin Korkki teki voittomaalin, vaikka olis voinut pistää jo siitä paikasta, mikä siinä aikaisemmin oli. Mutta en mä tiedä, kyllähän toi Jimi… Niin kun aina joukkuekaverin puolustaminen, se pitää nostaa tietyllä tavalla isoon arvoon, vaikka siitä nyt jäähy tulikin, mutta näin sen pitää mennä. Se oli kuitenkin törkee polvitaklaus, niin kyllä siitä pitää antaa pisteet, että kaveria puolustaa.

 

 1. Mitä mieltä ylipäätään olet tuomarilinjasta tässä ottelussa?

– Kyllähän se oli linjaltaan semmoinen tosi vaihteleva. Ei siinä, se on tosi vaikee jätkien pelata, kun ei tiedä yhtään, mistä vihelletään. Ei se kummankaan osalta se peli siihen kaatunut, linja oli molemmille sama. Mutta kyllä se vaan niin menee, että jos et sä ota noita selkeitä huitomisia, kyllähän toikin aika kendoo oli, niin jätkät siitä turhautuu. Jos siellä on viidakon lait, niin kyllä ne pitäis ottaa pois. Mutta se on täällä Jyväskylässä aina vähän semmoista.

 

 1. Oliko tässä ottelussa vielä jotain muuta olennaista?

– Onneks se on ohi! Todella isot pisteet meille, vähän helpottaa tonne sunnuntaille lähtemistä.

 

 1. Miksi sunnuntain peliä kannattaa tulla katsomaan?

– No kyllähän nää pelit on edelleen semmoisia, ettei tiedä yhtään, mitä tapahtuu. Se on niin päiväkohtaisesti. Kyllä tää on edelleen viihdyttävää ja kiekkoo, vois olla koutseille välillä ehkä jopa tylsempää, mutta on ainakin yleisöön menevää.