Raportti viikonlopun otteluista

jimi-palanto

KOOVEE pelasi viime viikonloppuna kaksi ottelua vieraissa. Lauantaina tamperelaiset matkasivat D-Kiekon vieraiksi Jyväskylään. Otteluun valmistautuminen ei ollut KOOVEEN osalta onnistunut suunnitellusti ja vastustaja meni jo ensimmäisessä erässä 3-0 johtoon. KOOVEE ei päässyt missään vaiheessa kunnolla mukaan peliin ja lopputulos 6-2, kertoi siitä että jos ei ole valmis pelaamaan niin ei pärjää tässä sarjassa kenellekään. Tästä oli valmennus valmis ottamaan osansa omaan piikkiinsä, koska joukkue olisi pitänyt valmistaa vieläkin paremmin.

 

Yön aikana KOOVEEN esityksessä tapahtui huikea parannus ja sunnuntaina Seinäjoelle S-Kiekon kaatoon matkusti äärimmäisen sisuuntunut joukkue. S-Kiekko sai otteluun salama alun, kun kiekko löytyi KOOVEEN maalista jo 11 sekunnin pelin jälkeen. KOOVEE taisteli kuitenkin sitkeästi ja seuraavasta maalista vastasi ylivoimalla Jimi Palanto. Ensimmäisen erän lopussa pelissä oli valtavasti vauhtia ja kuumenevia hermoja, rumin tilanne nähtiin erän puolessa välissä, kun S-Kiekon Niklas Peltola taklasi Niklas Kumpua päähän ja tämä joutui jättämään ottelun kesken. Peltola sai tilanteesta kahden ottelun pelikiellon.

 

Toisessa erässä Niilo Koskinen otti useita isoja torjuntoja, joita kertyi erän aikana peräti 17 ja koko ottelussa yhteensä 31. Tästä huolimatta erän ensimmäinen maali merkittiin S-Kiekolle tekijänä Arttu Ahonen. Janne Anttila toi kuitenkin KOOVEEN jälleen tasoihin vain puoli minuuttia ennen erän loppua. Tämän jälkeen Jonne Riekko komennettiin kuitenkin vielä jäähylle, mikä osaltaan himmensi hyvään paikkaan tulleen maalin merkitystä.

 

Kolmannen erän alussa S-Kiekko pääsi pyörittämään minuutin verran kahden miehen ylivoimaa, mutta se ei tuottanut enempää takaiskuja. Lähes heti, kun KOOVEE tuli täysilukuiseksi Jere Marjamäen vähän onnekaskin veto lepatti maaliin, vieden KOOVEEN ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon. S-Kiekko onnistui kuitenkin kampeamaan vielä tasoihin ja vei KOOVEELLE tarjotuista kolmesta pisteestä kaksi, voittamalla ottelun kirvelevästi jatkoajalla. S-Kiekon maalit syntyivät KOOVEEN omista hölmöilyistä, ei siitä että vastustaja olisi ollut todella hyvä. Vaikka onkin vähän tyhmä sanoa, niin KOOVEE oli tässä ottelussa parempi, vaikka tappio tulikin, mutta omaa kieltään kertoo myös maalipaikkojen määrä. Vastustajan maalivahdille kertyi 42 torjuntaa.

 

”Lauantai oli täysi pohjanoteeraus ja sunnuntaina joukkue keräsi hienosti itsensä. Mutta se jatkoaikatappion aiheuttama fiilis on parasta bensaa mitä joukkue voi saada. Ensi lauantaina kaukalossa on taas todella nälkäinen ja taisteleva KOOVEE”, valmentaja Mikko Manninen kiteytti viikonlopun.