Pyry – KOOVEE 5-4 ja.

Pyry – KOOVEE 5-4 ja.

(2-1 , 1-2 , 1-1 , 1-0)

 

Juuri tämän kirvelevämpää lopetusta ei olisi voinut syyskausi saada. KOOVEE taisteli upeasti ja oli jo lähes kiinni kolmen pisteen voitossa. Kivuliaan tappion kommenteista vastasivat miehekkäästi päävalmentaja Jyrki Rantala ja kaksi maalia iskenyt kapteeni Mikko Sulonen.

 

Jyrki Rantala oli tyytyväinen raskaan viikon antiin kirvelevästä tappiosta huolimatta:

paavalmentaja-jyrki-rantala

  1. Mitä sinulla on päällimmäisenä mielessä?

– Kyllä tää ihan tunteikas peli oli, kaiken kaikkiaan loistavaa peliä molemmilta, varsinkin aika raskaan viikon jälkeen. Molemmat joukkueet sai silti tommoisen esityksen. Totta kai tulos korpee, mutta se on pienestä kiinni ja aina voi jossitella. Nyt kävi näin.

 

  1. Teidän pelaajat pelasivat kai aika kovaa, kun sitä kovuutta on tässä huhuiltu?

– No joo! Totta kai toi Pyry sytyttää, ei siinä mitään, että alussa vähän ihmeteltiin ja se parani siinä ja kolmas erä oli aivan loistavaa. Toi loppu nyt, noi kaksi jäähyä, voidaan olla montaa mieltä, nyt ne vihellettiin ja tuli tasotus ja sillä siisti, ei siinä mitään.

 

  1. Mitä mieltä yleisesti ottaen olet tuomarilinjasta tänään?

– En mä oo oikein mitään mieltä, että varmaan kaikilla on parannettavaa ja se oli nyt toi mikä se oli ja sille ei voi enää mitään. Mutta kai nää pitkässä juoksussa sitten kuitenkin tasan menee kaiken kaikkiaan, ne hyvät ja pahat tuomiot. Ainahan sä värillisillä laseilla katsot tätä peliä tietysti.

 

  1. Oliko tässä sitten ketä teidän onnistujia tänään?

– No oli! Puolustuspää pelasi viidellä pakilla, että tosi isolla kuormalla. Korkki (Mikko Korkiakoski), tosi hienoa tekemistä, (Lassi) Yrjölä maalissa, (Mikko) Sulonen kaksi maalia, kyllä me kaikki annettiin, mitä löytyi ja melkein tänään riitti kolmeen pisteeseen, että ei aivan.

 

  1. Tästä sitten joulutauolle?

– Joo jotain ihan muuta kun jääkiekkoa vähän aikaa ja ruvetaan sitä kevättä sitten katteleen pienen tauon jälkeen. Ihan hyvä mieli tosta kuitenkin jäi, tästäkin viikosta, pienestä kiinni. Pitää ottaa positiiviset asiat ja lähtee siitä sitten jatkaan.

 

 

 

Edellisessä Pyry-pelissä kuumana käynyt Mikko Sulonen pelasi tänään upean ja kurinalaisen ottelun, näin hän sitä kommetoi:

wp-1477766305418.jpeg

  1. Teit tänään kaksi aika hienoa maalia, kerro niistä!

– Joo no ensimmäinen tuli kaverin harhasyötöstä ja tuli kyllä niin tohon jalkojen väliin, että painoin sitten niin paljon, kun Bauerista lähti ja se sattu meneen sisään. No toisessa kävi pieni tuuri, kun (Janne) Anttila syötti erittäin loistavan syötön sinne taaksepäin, (Antti) Törmäsellä katkesi maila ja se tuli mulle aivan tyhjiin sinne takatolpalle, niin en mä voinut enää erehtyä siitä. Lämmitti kyllä mieltä!

 

  1. Mites muuten peli? Aika raaka?

– Oli, oli raaka peli kyllä! Kyllä voitto olisi kuulunut meille. Suoranaisesti, mun mielestä, meiltä nyt vähän vietiin voitto käsistä. Ensin, mä en edes tiedä mistä se eka jäähy tuli, mutta onko nyt sitten pelin hengen mukaista antaa vielä toinen jäähy? Totta kai, kun kaveri pääsee kuudella kolmea vastaan, niin niillä on hirveät prosentit tehdä maali siitä ja niin ne teki nyttenkin. Että kyllä meiltä vähän riistettiin voitto nyt. Oltiin parempia tänään.

 

  1. Haluatko nostaa jonkun toisen pelaajan esityksen tästä?

– Mä olin tyytyväinen meidän kentän pelaamiseen, musta oli tosi mukava pelata Jannen (Anttila) ja Törkyn (Antti Törmänen) kanssa, ne teki paljon töitä ja osa syy siihen, että ne maalit tuli niin oli myös heidän ansiota. Kova työ tuotti sen kaksi maalia, mulle, mutta kyllä ne koko kentän maaleja oli. Tietenkin päällimmäisenä mielessä toi harmitus tosta jatkoaikatappiosta, vielä 15 sekuntia ennen loppua, se on kaikista kirvelevin. Mutta täytyy olla tyytyväinen meidän peliin, me pelattiin äärettömän hyvin. Me on pelattu nousujohteista syksyä ja mun mielestä tästä on todella hyvä jatkaa kohti kevättä! Me ollaan aika hyvässä vireessä tällä hetkellä ja mä en nää mitään syytä miksi se laantuisi.

 

  1. Tästä sitten joulutauolle?

– Nyt joulutauolle joo, vähän muutakin elämää kun jääkiekkoa ja varmaan tekee ihan hyvääkin itse kullekin. Saa töitten ja pelien ohessa vähän muuta ajateltavaa, saa vähän huilata ja jotain muuta ajateltavaa sitten.

 

Tilastot:

Yleisömäärä: 380

01:18 1-0 HEIKKINEN Timo-Pekka (BRUUN Antti)
12:24 2-0 PYYMÄKI Jarkko (HILDEN Antti, BRUUN Antti)
19:02 2-1 SULONEN Mikko
29:29 2-2 PALANTO Jimi (KERISALMI Jaakko, KAISLEHTO Sami)
31:15 2-3 YV SULONEN Mikko (TÖRMÄNEN Antti, ANTTILA Janne)
31:29 3-3 HILDEN Antti (PYYMÄKI Jarkko, HAKANPÄÄ Matias)
44:03 3-4 KORKIAKOSKI Mikko (PETRO Niko, RIEKKO Jonne)
59:23 4-4 YV2 IM LEVO Mikke (HILDEN Antti, PYYMÄKI Jarkko)
64:45 5-4 PYYMÄKI Jarkko (HEIKKINEN Timo-Pekka, LEVO Mikke)
Torjunnat:
Pyry:
TAPONEN Juha 12 + 11 + 15 + 2 = 40
KOOVEE:
YRJÖLÄ Lassi 12 + 19 + 11 + 5 = 47