PYRY-KOOVEE 4-3

Tampereen KOOVEE ja Nokian PYRY ottivat mittaa toisistaan lauantaina Nokian jäähallissa. Kauden kolmas Pirkanmaan paikallisottelu päättyi kotijoukkueen niukkaan, mutta ansaittuun voittoon. Lopputulos PYRY-KOOVEE 4-3 (2-0, 1-1, 1-2).

”Kilpa-Veljien” parhaat pistemiehet olivat Pasi Tuominen 2+0, Jaakko Kerisalmi 0+2 sekä Janne Anttila 1+0. ”Dynamon” maalissa pelannut Ville Nieminen torjui ottelussa 30 kertaa.

Koovee.org haastatteli päävalmentaja Samuli Simulaa ottelun jälkeen.

– Ensimmäinen erä suhteellisen tasaista vääntöä. Ehkä hienokseltaan kotijoukkueen hallintaa. Nokian avausmaali tuli irtokiekosta ja toinen maali meidän harmittavan merkkausvirheen takia.

– Toiseen erään parannettiin selvästi. Ruvettiin saamaan hyviä maalipaikkoja ja ansaittu kavennus. Vastustaja onnistui kuitenkin tekemään 3-1, kyseenalaisella tavalla. Otteluvideon perusteella kiekko ei tainnut käydä maalissa..

– Kolmannessa erässä painettiin päälle kuin yleinen syyttäjä. Ei luovutettu vaikka kaveri iski 4-1. Kavennettiin ja tehtiin peli jännäksi tulemalla maalin päähän. Loppuun saakka taisteltiin. Saatiin vielä yv:n kautta tasoittaa, mutta tällä kertaa ei onnistuttu.

– Onnistujiamme oli kahden maalin Pasi Tuominen. Myös puolustaja Jonne Riekko jatkoi hyvä otteitaan.

– Kausi on nyt puolessa välissä runkosarjan osalta. Kouluarvosanaksi annan 7,5. Pisteitä voisi olla enemmänkin. IPK-pelin jälkeen ollaan jokaisessa pelissä taisteltu voitosta ja näistä olisi pitänyt pystyä voittamaan muutama lisää.

– Kauden alku oli kaikilta vähän hakemista. Viime kauteen nähden tapahtui paljon vaihtuvuutta pelaajistossa sekä johtoryhmässä ja osa menee sen piikkiin.

– Mielestäni pelaamisemme on mennyt eteenpäin. Joukkueessa on paljon potentiaalia, joten luottavaisin mielin kohti toista puoliskoa.

– Seuraavassa vielä alkukauden yksittäisiä onnistujia. Jonne Riekko, varmaa pelaamista ja tehojakin syntyy. Henri Kallio, vuoden tauon jälkeen ruuti edelleen kuivaa.