Pelaajasopimuksia x 6

Tampereen KOOVEE palasi eilen kesätauolta ja samalla julkaistiin kuusi uutta pelaajasopimusta: hyökkääjät Antti Törmänen, Niko Petro, Kalle Niemenmaa, Ville Kiviniemi ja Samuli Mäenalanen sekä puolustaja Arttu Karukka. Kaikkien sopimus kattaa kauden 2017-18.

Joukkueen kantaviin voimiin kuuluva Antti Törmänen aloittaa seitsemännen kautensa KOOVEE-paidassa. Viime kaudella Törmänen iski 35 ottelussa tehopisteet 15 + 24 = 39.

Niko Petro siirtyi Kilpa-Veljiin jo viime kaudella Hämeenkyrön Hokkareista. Petro ehti edustaa tamperelaisseuraa 20 Suomi-sarjaottelussa saavuttaen tehopisteet 5 + 9 = 14.

Arttu Karukka saapuu Dynamoon Tapparan A-nuorista. Karukasta tuli pelaajasopimuksensa myötä kolmannen polven kooveelainen seuraten isänsä ja isoisänsä jäljissä.

Kalle Niemenmaa pelasi viime kaudella 2. divisioonaa Uplakersissa sekä Suomi-sarjaa Karhu HT:ssä. Niemenmaalla on kokemusta Suomi-sarjasta myös Nokian Pyryn riveistä.

Ville Kiviniemi edusti viime kaudella sekä 2. divisioonan Oulaisten Kiekko-Haukkoja että Suomi-sarjan Uleåborg AIK:ta. Lisäksi Kiviniemi on pelannut Suomi-sarjaa JHT:ssä.

Samuli Mäenalanen pelasi viime kaudella niin ikään Oulaisten Kiekko-Haukoissa ja Uleåborg AIK:ssa. Mäenalasella on Suomi-sarjakokemusta myös Raahe-Kiekon ja RoKin paidassa.

Tampereen KOOVEE on nyt solminut 16 pelaajasopimusta kaudelle 2017-18. Lisää sopimusuutisia on odotettavissa lähiaikoina.