Nousukarsintapeli nro 3: Hermes – KOOVEE 4-2

Tampereen KOOVEE joutui taipumaan Hermekselle Kokkolassa keskiviikkona pelatussa Mestiksen nousukarsinnan kolmannessa ottelussa. Hermes oli tapahtumien suhteen aavistuksen enemmän kuskin paikalla ja ansaitsi sitä kautta voittonsa. Lopputulos Hermes – KOOVEE 4-2 (1-1, 2-1, 1-0). Paras seitsemästä -menetelmällä pelattava ottelusarja on nyt tilanteessa Hermes – KOOVEE 2-1.

Kilpa-Veljien parhaat pistemiehet Kokkolassa olivat Antti Hilden 2+0 ja Ville Lehtonen 0+2. Varmaotteinen Dynamo-vahti Tomi Risteli merkkautti ottelussa 46 torjuntaa.

 

KOOVEE-valmentaja Jyrki Rantala kommentoi ottelua seuraavasti:

– Kaksijakoiset tunnelmat. Hyökkääminen tänään mallikasta ja selkeästi parasta meiltä tähän mennessä. Maalipaikkoja hyvä määrä ja pelaaminen ei ollut pelkkää selviytymistä.

– Puolustaminen sen sijaan oli todella heikkoa ja laiskaa. Tehtiin vääriä ratkaisuja, ei tultu riittävällä kiimalla omiin eikä jaksettu pelata omaa miestä.

– Eli helpoin osa-alue pelaamisesta sakkasi tänään ja siihen ei ole Hermestä vastaan varaa.

– Pakko saada jokainen kokoonpanossa oleva pelaaja pelaamaan perjantaina kuin se olisi kauden viimeinen. Ihan kaikki eivät siihen tänään pystyneet. Perästävedettävien sijaan kaukaloon enemmän etulinjan pelaamista.

– Kolme viimeistä maalia oli aika halpoja omiin ja ehkä näyttivät helpoiltakin. Jokaisessa näistä oma tekeminen vaan oli puutteellista.

 

Valmennuksen valitsemat tähdet:

 #9 Antti Hilden
#26 Risto Lindfors
 #29 Mika Niemi

 

Ottelusarjan neljäs peli on perjantaina Hakametsässä. Minkälaisin ajatuksin kohti ylihuomista kotipeliä?

– Laitetaan perusasiat pelaamisessa taas keskiöön ja keskittyminen sille tasolle, että pystytään ehjään otteluun perjantaina.

 

NOUSUKARSINTA 2018 

  VS. 

KOOVEE – HERMES // PE 23.3. KLO 18.30 HAKAMETSÄ