Maalivahti Tomi Risteli Dynamon riveihin

Tampereen KOOVEE saa leveyttä kokoonpanoonsa, kun seura ilmoitti tänään tehneensä pelaajasopimuksen maalivahti Tomi Ristelin kanssa. Ristelin sopimus Dynamon kanssa kattaa loppukauden 2017-18.

26-vuotias Tomi Risteli on kuluvalla kaudella pelannut 2. divisioonaa Sotkamon Kiekossa. Kahdella edellisellä kaudella Risteli on edustanut Uleåborg AIK:ta kantaen joukkueen pääasiallisen torjuntavastuun Suomi-sarjassa.

Kaudella 2016-17 Ristelin tilastoihin merkittiin 28 runkosarjaottelussa 1.019 torjuntaa, päästettyjen maalien keskiarvo oli 2,41 ja torjuntaprosentti 94,00 %. 5 playoffs-ottelussa Tomi Risteli merkkautti 150 torjuntaa ja saavutti torjuntaprosentiksi 90,36.

Ristelillä on kokemusta Suomi-sarjasta yhteensä 110 ottelun edestä. AIK:n ohella Tomi Risteli on kyseisessä sarjassa edustanut Haukiputaan Ahmoja, vaasalaista Red Ducksia sekä Kalajoen JHT:tä.

 

Pelaajaliikennettä myös toiseen suuntaan

Samassa yhteydessä KOOVEE ilmoitti purkaneensa yhteisymmärryksessä seuraavien pelaajien sopimukset: Juha Taponen, Joni Muikku ja Niko Valkonen. Lisäksi nuori puolustaja Niki Raiskio siirtyy pelaamaan Nokian Pyryn A-nuoriin. KOOVEE kiittää kaikkia edellä mainittuja ja toivottaa heille menestystä myös jatkossa.

 

KOOVEE viikonloppuna Pohjois-Suomessa

KOOVEE pelaa seuraavan kerran huomenna lauantaina Kajaanissa, missä vastaan asettuu Hokki. Ottelu alkaa klo 17.00.

Sunnuntaina KOOVEE pelaa Oulunsalossa ja vastassa on AIK/Laser HT. Peli alkaa klo 15.00.

Kumpaakin ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Fanseat Go -palvelun kautta: http://go.fanseat.com/