LeKi – KOOVEE 4-3

Tampereen KOOVEE vieraili Lempäälässä perjantaina. Harjoituspelikauden viimeinen ottelu kääntyi harmittavasti isäntien nimiin, kun Mestis-joukkue LeKi kiri päätöserässä tamperelaisten rinnalle ja ohi. Lopputulokseksi kirjattiin LeKi – KOOVEE 4-3 (0-1, 0-2, 4-0).

Dynamon maalit iskivät Risto Lindfors, Joni Muikku ja Jonne Riekko. Kilpa-Veljien maalissa pelasi Niklas Nalli.

KOOVEE-luotsi Jyrki Rantala kommentoi ottelua seuraavasti:

– Niukasta tappiosta huolimatta rohkaiseva esitys joukkueelta tänään. Vastassa kuitenkin ylemmän sarjatason joukkue ja heidän kotihalli.

– Meidän joukkue pelasi erittäin hyvällä asenteella ja pelaajilta nähtiin oikeanlaista luonnetta kaukalossa.

– Harmi, ettei aivan jaksettu toteuttaa omaa sabluunaa loppuun saakka.

– Pitkät pätkät kuitenkin pelaaminen sitä, mitä ollaan viime viikkoina harjoiteltu. Oikealla tiellä ollaan.

– Koko joukkue kuuluu onnistujiin. Ja erityisesti maalivahti Niklas Nalli antoi meille mahdollisuuden pelata voitosta tänään.

Suomi-sarja käynnistyy lauantaina 23.9. KOOVEE pelaa ensimmäisen kotipelinsä sunnuntaina 24.9. Minkälaisin miettein kohti alkavaa viikkoa?

– Sarjan alkuun on nyt viikko aikaa. Ihan kaikkea ei varmaankaan saada valmiiksi siihen mennessä, mutta ollaan menty monella osa-alueella eteenpäin viime aikoina.

– Alkavan viikon teemana on hioa isot kuviot kuntoon. Luotan siihen, että joukkue tulee olemaan hyvin valmistautunut sarja-avaukseen lauantaina.

– Kaukalossa on ollut hyvää tekemisen meininkiä. Pelaajat ovat nälkäisiä ja jokaisesta pelipaikasta on terveellistä kilpailua.

– Hyvä joukkuehenki on aistittavissa. Lisäksi joukkue vaikuttaa tiiviiltä ja yhteen hiileen puhaltavalta. Tällä kaudella emme ole yhden/kahden pelaajan varassa.