KOOVEE – VG-62 7-0

Tampereen KOOVEE tulitti tyylipuhtaan voiton Haka 2:ssa sunnuntaina. Vieraaksi saapunut VG-62 ei kyennyt tällä kertaa haastamaan iloisella ilmeellä esiintyneitä isäntiään. KOOVEE karkasi ensimmäisessä erässä kolmen maalin johtoon, eikä enää katsonut taakse. Lopputulos KOOVEE – VG-62 7-0 (3-0, 2-0, 2-0). KOOVEE jatkaa sarjataulukossa seitsemännellä sijalla kärkkyen paikkaa kuuden parhaan joukossa.

Kilpa-Veljien parhaiksi pistemiehiksi kohosivat Antti Hilden 3+0, Mika Niemi 0+3, Mikko Sulonen 0+3, Joni Mäkelä 1+1, Henri Sandvik 1+1, Samuli Mäenalanen 0+2, Jaakko Kerisalmi 1+0 ja Ville Lehtonen 1+0. Vakuuttavasti pelannut Dynamo-vahti Tomi Risteli oli ohittamaton ja saavutti hienon nollapelin.

KOOVEE-valmentaja Mikko Manninen kommentoi ottelua seuraavasti:

– Pelin alusta lähtien joukkueesta näkyi hyvä lataus. Työmoraali oli korkea ja jokainen ketju pystyi pelaamaan hyvällä tasolla. Ollaan tosi tyytyväisiä pelaajien suorittamiseen ja saavutettuun tulokseen.

– Voiton avain tänään oli se, että pidettiin etäisyydet tiiviinä ja se että pystyttiin puolustamaan ja hyökkäämään viisikkona.

– Kirsikkana kakun päällä nollapeli, joka maistuu hyvälle. Joukkueelle siitä iso kiitos ja totta kai viimeisenä lukkona maalivahti Tomi Risteli.

– Kokonaisuutena joukkueelta tänään erittäin vahva esitys. Antti Törmäsen paluu kaukaloon lämmitti erityisesti.

KOOVEE pelaa seuraavan kerran ensi viikonloppuna. Lauantaina joukkue matkustaa Kotkaan  kovana kotijoukkueena tunnetun Titaanien vieraaksi, sunnuntaina Hakametsään saapuu aina vaarallinen JHT. Millä ajatuksilla kohti alkuviikkoa ja tulevia otteluita?

– Titaanit on ollut meille hankala vastustaja, lähdetään Kotkaan hyvällä asenteella ja haalarit päällä taistelemaan pisteistä.

– Sitten sunnuntaina Hakametsässä päästään mittaamaan JHT, joka on omissa papereissa se suurin mestariehdokas.

– Päästään aloittamaan viikko positiivisilla fiiliksillä. Hauska ja mielenkiintoinen viikonloppu tulossa.

 

SEURAAVA KOTIPELI

  VS. JHT

KOOVEE – JHT // SU 17.12. KLO 17.00 HAKAMETSÄ

 

EDELLINEN PELI

  VS. VG-62

7-0