KOOVEE-VG-62 4-2

Tampereen KOOVEE palasi voittojen tielle keskiviikkona. Haka 2:een saapunut VG-62 pelasi yritteliäästi loppuun saakka, mutta isäntäjoukkue ”Dynamo” pystyi tamperelaiskannattajien riemuksi puristamaan ottelusta tärkeät kolme sarjapistettä. Lopputulos KOOVEE-VG-62 4-2 (1-1, 2-0, 1-1).

”Kilpa-Veljien” parhaimmat pistemiehet olivat Kim Pettersson 1+1, Markus Kallio 1+1, Jaakko Kerisalmi 0+2, Teemu Koskinen 1+0 ja Mikko Sulonen 1+0. KOOVEE-vahti Ville Nieminen oli voiton takuumies ja merkkautti ottelussa 26 torjuntaa.

Koovee.org haastatteli päävalmentaja Samuli Simulaa ottelun jälkeen.

– VG oli odotetun pirteä, kuten edellisten pelien kuntopuntarikin osoitti. Meillä oli Porvoossa huono alku, joten tänään painotettiin avauserän merkitystä. Sovittiin, että heti alusta ollaan valmiita pelaamaan ja taistelemaan sarjapisteistä.

– Saatiinkin hyvä startti ja pystyttiin luomaan tilanteita kaverin maalille. Erään mahtui kuitenkin pari nukahdusta, joista toisesta VG rankaisi. Kuitattiin tilanne hienolla yv-maalilla, missä vakuuttavasti tänään esiintynyt Kim Pettersson pääsi iskemään sisään. Torjunnat 7-14 kertovat meidän hallinneen avauserää.

– Toinen erä oli rikkonainen ja jäähyjen sävyttämä. Luotiin kyllä edelleen paikkoja ja tolpat kolisivat. Markus Kalliolta todellinen tahtomaali 2-1:een. Vaikkei onnistuttu ylivoimalla, saatiin pyöritettyä peliä hyvin. Jaakko Kerisalmelta erän loppuun hieno tarjoilu takatolpalle, mistä Teemu Koskinen laittoi tyhjiin. Voittoerä 2-0 ja tauolle kahden maalin johdossa.

– Kolmannessa erässä meillä oli paikat mennä menojamme, mutta huolimaton viimeistely piti numerot tiukkana. Kaveri pystyi roikkumaan pelissä mukana ja onnistuikin kaventamaan yv:llä. Pelattiin erän loppu uhrautuvasti ja taisteltiin voitto kotiin.

– Vaikea peli, missä oli muutama harmittava poisjäänti. Jani Leino joutui sivuun juuri ottelun alla ja Janne Anttila ensimmäisen erän taklaustilanteessa. Tärkeät sarjapisteet.

– Onnistujia tänään: Kim Petterssonilta hyvä sisääntulo joukkueeseen, tuo varmasti lisää tehoa ylivoimapelaamiseemme. Ville Nieminen oli vakuuttava maalissa. Puolustaja Akseli Mattilalta kauden paras peli. Alivoimapelaamisemme oli uhrautuvaa kiekkojen blokkausta.

– Ei voi pitkään nauttia voitosta, jo sunnuntaina seuraava peli Jyväskylässä ja D-Kiekko. Ruvetaan valmistautumaan siihen huomenna reenien merkeissä. Lähdetään sunnuntaina hyvällä asenteella matkaan ja ollaan valmiita taistelemaan tärkeistä sarjapisteistä.