KOOVEE välieriin! FPS kaatui maalein 1-0

Tampereen KOOVEE eteni upeasti Suomi-sarjan välieriin, jotka alkavat lauantaina 3.3. Asia varmistui, kun KOOVEE puristi jatkopaikan kannalta ratkaisevan kolmannen voiton FPS:stä tiistaina Haka 2:ssa.

Ottelu oli juuri niin tasainen kuin joukkueiden aiemmat keskinäiset playoffs-pelit tänä keväänä. Tiistain peli ratkesi ajassa 53.46, jolloin Kilpureiden maalitykki Henri Sandvik iski ottelun voitto-osuman. Lopputulos KOOVEE – FPS 1-0 (0-0, 0-0, 1-0). Puolivälieräsarjassa voitot menivät seuraavasti: KOOVEE – FPS 3-1.

Neljättä puolivälieräpeliä oli seuraamassa 291 katsojaa. Dynamon huippuvireinen maalivahti Tomi Risteli oli tiistaina ohittamaton ja merkkautti 30 torjuntaa.

 

 

KOOVEE-valmentaja Jyrki Rantala kommentoi ottelua seuraavasti:

– Tiukka taistelupeli. Molemmat joukkueet tunsivat jo hyvin toinen toisensa. Siten mitään uutta tai yllättävää ei kumpikaan otteluun tänään tuonut.

– Ehkä meidän hieman laajempi materiaali tällä kertaa käänsi ottelusarjan meille.

– Voiton avaimena se, että jaksettiin puolustaa ja uhrautua joukkueen eteen. Sitä kautta ansaittiin voitto. Unohtamatta tietenkään Tomi Risteliä, joka oli maalissa kympin esityksellä.

– FPS pisti omalla tavallisella resurssillaan kaikki likoon, mikä söi meitä kyllä enemmän kuin tarpeeksi. Hieno joukkue kaadettiin tässä sarjassa.

 

Valmennuksen valitsemat kolme tähteä:

 #31 Tomi Risteli
 #9 Antti Hilden
 #19 Petteri Friman

 

 

Suomi-sarjan välierät alkavat lauantaina 3.3. KOOVEE aloittaa vieraskentältä, mutta vastustaja (Pyry/JHT) selviää torstaina. Minkälaisin tunnelmin kohti välieriä?

– Lauantaihin asti parannellaan ja palaudutaan. Sitten kun lauantaina putoaa kiekko jäähän, niin ollaan seuraavaan kierrokseen valmiina.