KOOVEE – Titaanit 2-7

KOOVEE – Titaanit 2-7

(1-4 , 0-2 , 1-1)

 

Ottelun lopputulos kertoo karua kieltään KOOVEEN tämän päivän ottelusta. Surullista lopputulosta kommentoivat valmentaja Mikko Manninen ja toisen erän puolessa välissä maalille komennettu Niklas Nalli.

 

Mikko Manninen nosti esille kahden A-juniorin onnistumisen tässä pelissä:

14324173_1180683638659098_7251237978375563640_o.jpg

 1. Mitä sinulla on päällimmäisenä mielessäsi tästä pelistä?

– No vähän vaikee sanoo mitään. Ei toi tulos valehtele, toi kertoo siitä, kuinka hyvä kaveri oli ja kuinka huonoja me oltiin.

 

 1. Mikä tämän pelin ongelma oli?

– Kyllä ne on ihan niitä samoja ongelmia, mitä meillä on tässä nyt ollut oikeestaan, jos ei nyt Ketterä-peliä lasketa, niin muissa peleissä on ollut. Kun päästät seitsemän maalia ja sitten se, mistä ne maalit tehdään ja millä tavalla, niin ihan tuttuihin juttuihin ratkesi. Sitten vielä kaveri laittoi hyvällä prosentilla sisään.

 

 1. Oliko vastustajan maalivahti hyvä vai teidän yritykset heikkoja?

– Oli, vastustajalta ei oteta kunniaa pois kyllä mitään. Vastustaja pelas tosi hyvin ja tuli todella hyvin tohon peliin. Pelas hyvän pelin ja maalivahti oli hyvä, se otti monta isoa torjuntaa, että olihan meillä siinä tietenkin paikkoja, mutta ei me kyllä ansaittu yhtään ton enempää. Vastustaja oli hyvä, paljon parempi kun me.

 

 1. Teillä oli pelaamassa kaksi nuorta pelaajaa Jere Heino ja Valtteri Peltonen, mitä mieltä olit heidän otteistaan?

– No ihan joukkueen parhaita pelaajia! Tietenkin (Niklas) Nallilta tuli hyvä tulo tohon, pelannut viimeksi joskus, en edes muista koska viimeksi on pelannut meillä. Pelasi tosi hyvin maalissa ja otti tosi isoja koppeja. Mutta toihan on hienoa, että tossa tulee noita A-junnuja. Valtteri oli hyvä jo viime pelissä ja se on ihan ajan kysymys, koska se räppää ensimmäisen maalin ja nyt oli myös toi Heino, oli todella hyvä tulo. Enemmän vaan annetaan vastuuta niille, tosi miehekkäästi tuli peleihin mukaan.

 

 1. Oliko tuossa muita onnistujia?

– A-junnut, Nalli… Janne tietenkin liikkeellään ja nopeudellaan pysty ratkaseen ja tekeen maalipaikkoja, mutta se ei riitä, jos 18 kenttäpelaajasta kolme tai neljä onnistuu. Se oli ihan tieto, että jossain kohtaa tässä tulee jotenkin näin käymään. Siinä ne onnistujat kyllä oli.

 

 1. Mitä teidän pitää viikon mittaan tehdä, että seuraava peli menisi järkevämmin?

– Nii-in, kyllä meidän pitää ihan kaikkien, niin pelaajien kun valmennuksenkin, mennä peilin eteen, että kyllä tossa jotain pitää keksiä, että me saadaan toi kelkka käännettyä. Meidän pitää valmentajien kanssa keksiä, että miten me saatais toi jengi syttyyn, että nyt tarvitaan taas sitä kuuluisaa liekinheitintä sinne, että toi on kumminkin vähän hengetöntä se homma. En mä sit tiedä onko se väsymystä vai mitä se on, mutta kyllä meidän kaikkien tosiaan pitää tossa joukkueessa mennä sinne peilin eteen ja ruveta miettiin, että mitä me tältä kaudelta halutaan ja miten me se saadaan. Tässä on kummiskin paljon pelejä vielä, että käyrän pitäis mennä ihan toiseen suuntaan, että siinä on meillä pohdittavaa.

 

 

Niklas Nalli esitti huikeita torjuntoja vaikeassa paikassa:

14372124_1180678958659566_7544187974843569139_o.jpg

 1. Sinut pistettiin vaikeassa paikassa maaliin, miten peli sujui omasta mielestäsi?

– No pitkästä aikaa taas pääsi pelaan niin ei se kauheen helppoa ollut, mutta siinä vaan yritti nauttia pelaamisesta, mutta ihan hyvin se sitten vielä meni. Joukkueen peli ei kyllä tällä hetkellä kulje, ei tolla pelillä voita noita pelejä.

 

 1. Miten sinun kautesi sitten on sujunut tähän mennessä?

– No hirveesti tässä ei oo vastuuta tullut, että ei oo päässyt oikein näyttämään ja kun on vähän pelejä tullut, niin ei ihan hirveesti pääse ite loistaan. Vaikee!

 

 1. Miten joukkueen peli sitten muuten sujui tänään?

– No kyllähän se oli niin sekaista. Puolustuspeli, kokoajan siellä on vastustajat vapaina ja kokoajan tulee ylivoimahyökkäyksiä, niin kyllä se vastustaja sitten tekee ne maalit.

 

 1. Oliko tuossa mielestäsi onnistujia?

– No ainakin pisteitten valossa (Janne) Anttila 1+1, että siinä ainakin yksi.

 

 1. Mitä teidän pitää parantaa seuraavaan peliin?

– No kyllä tossa ihan joka osa-alueella tarvii parantaa, että pystytään voittaan ens sunnuntaina sitten.

 

 1. Miksi sitä sunnuntain peliä kannattaa tulla katsomaan?

– No kyllä me varmasti pelataan paljon parempi peli, kun tänään, että siitä lähdetään!

 

Tilastot:

http://www.tilastopalvelu.fi/ih/gamereport/report/gamereport.php?gameid=5565&lang=