KOOVEE – Titaanit 1-3

Kauden toinen harjoitusottelu päättyi sekavan esityksen jälkeen 1-3 tappioon. Valmentaja Mikko Manninen kommentoi ottelua seuraavasti:

  1. Mitä sinulla on mielessäsi tämän ottelun jälkeen?
  • Aika sekavaahan se viäkin oli, niin kun sen tässä vaiheessa vähän niin kun kuuluu ollakin. Näki kyllä, että aika monilla painoi toi eilinenkin peli. Vastustaja tuli hirveellä innolla tietenkin ja tiedetään, että Titaanit on varmasti tän sarjan kärkiporukoita ja osoitti sen kyllä, oli vauhdikas ja hyvä peli, ei me oikein pystytty siihen vauhtiin vastaan. Paikoista pitäisi tietenkin maalit tehdä, paikkoja oli kummiskin tänään ihan riittävästi, mutta tänään nyt vaan ei pomppinut. Ei siinä mitään sen kummempaa.

 

  1. Minkälainen peli tämä oli mielestäsi eiliseen peliin verrattuna?
  • En mä tiedä, vauhdiltaan oli kyllä aika lailla samankaltainen. Tosi vaikea siihen eiliseen verrata, mutta Titaanit pelaa just vähän samantapaista lätkää, vauhti tuntui kyllä aika samalta, mutta aina täytyy muistaa, että Suomi-sarjajoukkue on Suomi-sarjaa ja Mestis on Mestis. Jos me tommoinen määrä paikkoja oltais eilen annettu, niin ne lukemat olis ollut vähän erilaiset. Mutta hyvin samankaltainen peli oli, vauhdikas ja joutui kamppailemaan.

 

  1. Minkälaisiin asioihin kiinnitit tänään erityisesti huomiota?
  • Kyllä se on ihan semmoinen perustekeminen ja yksilöitten suorittaminen, tossa on kumminkin niin paljon semmoisia jätkiä mitä ei oo montaa kertaa jäällä nähty, että sitä varten näitä harjoituspelejä tässä on, että me nähdään mitä ne pystyy tekeen ja miten. Totta kai siellä pitäisi näkyä niitä pieniä asioita, mitä on harjoiteltu ja kyllä siellä välillä näkyykin. Kyllä se pääasia menee siinä, että katsoo niitä yksilöitä ja niitten suorittamista.

 

  1. Onko sieltä sitten noussut pelaaja/pelaajia esille tässä vaiheessa erityisesti?
  • No tosi vaikea sanoa, itsellä kun on noi hyökkääjät tossa vastuualueella, niin noita hyökkääjiä katsoo. Lehtosen Ville tietenkin tuo sitä kiekollista pelaamista ja johtamista ja semmoista mitä tohon tarvitaan. Niemenmaan Kalle on tullut hyvin tohon. Siinä varmaan ne päällimmäiset yksilöt, mutta kyllä jokaisen pelaajan työntekoon pitää olla tyytyväinen. Siellä pelaajat tekee molempiin suuntiin töitä ja monelle on myös ensimmäisiä pelejä tällä tasolla, niin niillä menee hetken aikaa, että ne pääsee tohon vauhtiin kiinni. Mutta siinä varmaan hyökkääjistä ne, jotka on pistänyt parissa pelissä silmään.

 

  1. Minkälaisia asioita teidän pitää erityisesti kehittää tässä vaiheessa?
  • No kyllähän toi meidän avauspelaaminen oli aika hankalaa, vähän tupataan kuskaamaan sitä kiekkoa liikaa. Ollaan selkeästi vähän epärytmissä, näkee että ei olla sitä päästy oikein vielä harjoittelemaan. Pakki pystyisi avaamaan nopeasti, niin meidän hyökkääjä on jossain ja kun meidän hyökkääjät on tarpeeksi lähellä, niin meidän pakki ei avaa tarpeeksi nopeasti. Se on niin epärytmissä, että siinä on se suurin se avauspelaaminen, sillä pitäisi saada noita hyökkäyksiä paremmin käyntiin, se on kyllä tökkinyt. Mutta taas on kentälliset erit ja pakkiparit erit, niin ei se voi olla vielä, se olisi huolestuttavaa, jos se olisi nyt jo tosi valmista, että se on tosi hyvä että sen kanssa joudutaan vielä tekemään töitä.