KOOVEE tänään Nokialla turnauksessa

Tampereen KOOVEE matkaa tänään Nokialle Pyry Hockeyn järjestämään miniturnaukseen. KOOVEE kohtaa ensin klo 14 alkavassa ottelussa viime kevään Mestis-karsinnoista tutun Kokkolan Hermeksen. Toinen ottelu on joko klo 16 alkava pronssiottelu tai klo 18 alkava finaali. Vastustaja löytyy otteluparista Pyry-LeKi.

Ottelut pelataan 2 x 20 minuutin erillä ja koko päivän pääsylippu maksaa 10€.

KOOVEE lähtee näihinkin peleihin puhtaasti harjoitusottelu mielellä. Joukkueessa on vielä useita tryout-pelaajia ja joukkue aikoo peluuttaa koko rosteriaan päivän aikana. Kaksi aikaisempaa harjoitusotteluaan hävinnyt KOOVEE on saanut viikon lisää yhteistä harjoitteluaikaa, joten yhteispelin löytyminen oikein kunnolla on vain ajan kysymys.

Avausvastustaja Hermes on ollut kovassa iskussa elokuussa. Selkeä 8-2 voitto Pyrystä sekä maukas 4-1 voitto Liigajoukkue Sportista tekevätkin Hermeksestä turnauksen ennakkosuosikin. Pelaamissaan kahdessa ottelussa on peräti 15 pelaajaa päässyt pisteiden makuun eli materiaali tuntuu olevan leveä. Joonas Niemelä on tehokkain saalistaen tehopisteet 2+2.

KOOVEE päävalmentaja Juha Pajuojan mietteitä ennen turnausta:

  • LeKi-peli näytti missä asioissa meillä on vielä paljon tekemistä ennen sarjan alkua. Hiukan jouduttiinkin muuttamaan harjoittelua ja varsinkin puolustuspelaamiseen on nyt kiinnitetty paljon huomiota. Alokasmaisista virheistä pitäisi päästä jo eroon, niitäkin viime pelissä nähtiin liikaa.
  • Tryout-pelaajien pitäisi nimenomaan nyt näyttää ne parhaat puolensa ja pelata rohkeasti. Ehkä siellä liikaa pelätään virheitä ja se näkyy tekemisessä liikaa.
  • Hyökkäyspelaaminen on ollut ihan tyydyttävällä tasolla, mutta röyhkeämmin pitäisi hankkiutua maalintekopaikoille. Nyt jäädään liikaa pyörimään kulmiin ja jättösyöttöjä ja paikanvaihtoja tulee liikaa.
  • Tunnetasoon olen myös hiukan pettynyt. Ihan sitä meininkiä ei ole vielä näkynyt, mitä haetaan. Ehkä kuitenkin se, että ottelun lopputuloksella ei ole vielä merkitystä, vaikuttaa asiaan. Enemmän pitäisi sitä jätkämäisyyttä alkaa löytymään.
  • Kyllähän joukkueeseen kaivattaisiin vielä paria hyökkääjää tuomaan leveyttä. Varsinkin senttereistä on pulaa, mutta sama näyttää vaivaan myös liigajoukkueita.

Maalivahtivalmentaja Jere Myllyniemi luottavaisena:

  • Veskareilla on terve kilpailutilanne päällä. Kolme kaveria tekee kovasti töitä peliajan eteen, kellään ei ole varaa löysäillä. Kunhan vielä saadaan enemmän pelejä alle, niin alkaa pikkuhiljaa näkymään kuka on kuka
  • Ainakaan alkukaudesta meillä tuskin on selkeää ykkösveskaria. Totta kai meillä on suunnitelma, miten edetään, mutta katsotaan päivä kerrallaan ja reagoidaan sen mukaan.
  • Harjoituspelit ovat olleet veskareiden kannalta sikäli hyviä, että ainakin töitä on riittänyt. Jos ei näissä peleissä pysty näyttämään osaamistaan, niin ei sitten missään

Kokenut KOOVEE-hyökkääjä Ville Lehtonen odottaa pelejä innolla:

  • Kait se LeKi-peli hiukan avasi meidän pelaajienkin silmiä ja näytti ettei tässä ihan valmiita vielä olla. Eteenpäin kuitenkin mennään ja tänäänkin on tarkoitus nauttia pelaamisesta. Kyllä sitä tulostakin alkaa syntymään. Joukkue etenee pienin askelin koko ajan ettenpäin. Hitaasti mutta varmasti.

Otteluiden reaaliaikainen seuranta löytyy kokoonpanoineen: http://www.mestis.fi/

Toki toivomme KOOVEE kannattajien löytävän tiensä halliinkin.

Muista huominen kotiottelu klo 17 Haka 2:ssa, vastassa TUTO Hockey

Edullinen kausikorttitarjous vielä voimassa: http://www.tampereenkoovee.fi/ajankohtaista/kausikorttikampanjan-kautta-varattiin-212-korttia-tarjous-voimassa-viela-elokuun-ajan/