KOOVEE – S-Kiekko 8-3

Tampereen KOOVEE jatkaa kauttaan Suomi-sarjan ylemmässä jatkosarjassa. Asia varmistui sunnuntaina Haka 2:ssa, missä vieraaksi saapunut S-Kiekko joutui taipumaan voitontahtoa hehkuneelle Dynamolle. Lopputulos KOOVEE – S-Kiekko 8-3 (3-0 , 2-1 , 3-2). Alkusarjan päättäneen ottelun yleisömäärä Haka 2:ssa oli 375.

Voitto oli tamperelaisille kolmas peräkkäin ja sen myötä KOOVEE sijoittui alkusarjan jälkeen kuudennelle sijalle. Ylempään jatkosarjaan edenneet joukkueet ovat samalla varmistaneet paikan keväällä pelattavissa playoffs-peleissä. Joukkueiden alkusarjassa keräämät pisteet jäävät voimaan jatkosarjoihin.

Kilpa-Veljien parhaat pistemiehet sunnuntaina olivat Henri Sandvik 1+2, Tuomas Koskinen 1+2, Valtteri Järviluoma 2+0, Teemu Toriseva 0+2, Petteri Friman 1+0, Jesper-Juhani Ilvessuo 1+0, Antti Hilden 1+0 ja Mikko Sulonen 1+0. Dynamo-vahti Tomi Risteli oli jälleen pelipäällä ja merkkautti voiton ohella tilastoihin 31 torjuntaa.

KOOVEE-valmentaja Jyrki Rantala kommentoi ottelua seuraavasti:

– Ottelun käsikirjoitus meni suunnitelman mukaan. Tiedettiin, että S-Kiekko oli pelannut kovan pelin eilen ja haluttiin saada vauhtia peliin.

– Tässä onnistuttiin heti ja se rauhoitti meidän pelaamista. Ehkä oltiin myös hieman valmiimpia pelaamaan ja haluttiin voittoa enemmän tänään.

– Ottelun ratkaisu oli ilahduttavan iso yleisömäärä. Pojat intoutuivat noin ison yleisön edessä pelaamaan ja esittämään parastaan.

– Oli monta onnistujaa ja saatiin sitä kautta voitolle mahdollisuus. Yksittäisistä nimistä paluun kaukaloon tehnyt kapteeni Jonne Riekko, maalivahti Tomi Risteli, Petteri Friman maalinsa myötä, Mestis-avut Valtteri Järviluoma ja Tuomas Koskinen sekä jälleen kevään myötä heräävä ennätysmies Janne Anttila.

KOOVEE jatkaa kauttaan ylemmässä jatkosarjassa ja joukkue varmisti samalla paikan keväällä pelattaviin playoffs-peleihin. Minkälaisin ajatuksin ylemmän jatkosarjan peleihin?

– Ylempi jatkosarja antaa meille 10 kovaa peliä, millä valmistautua pudotuspeleihin. Kolmen kärki tällä hetkellä hieman karussa, myös pelillisesti.

– Mennään kuitenkin peli kerrallaan eteenpäin kohti sitä tavoitetta, jonka joukkue on asettanut.

 

EDELLINEN OTTELU

  VS. AIK

8-3