KOOVEE – S-Kiekko 3-6

KOOVEE – S-Kiekko 3-6

(2-1 , 0-1 , 1-4)

Yleisömäärä: 196

 

Vauhdikkaasti alkanut ottelu sai surullisen lopun, jota analysoivat valmentaja Mikko Manninen ja A-junioreista muutama peli sitten edustuksen vahvuuteen liittynyt hyökkääjä Valtteri Peltonen.

 

Mikko Manninen oli ottelun jälkeen äärimmäisen pettynyt, vaikka hyviäkin asioita pelin kulusta löytyi:

14324173_1180683638659098_7251237978375563640_o.jpg

 1. Mitkä fiilikset?

– No pettyneet tietenkin, nolla pistettä on nolla pistettä. Aika vaikeeta näyttää toi voittaminen olevan.

 

 1. Tänään pelasitte positiivisen avauserän, mitä sitten tapahtui?

– No joo siis alku oli meiltä hyvä. Hyvä lähtö peliin ja sitten se toinenkin erä, oltiin siinä vähän purjeissa ja kaveri pääsi siihen loppuun sitten tekeen sen maalin, että se ehkä vähän latisti tota joukkueen tekemistä. Kolmanteen erään tultiin vielä ihan hyvin ja kaveri teki maalin ja sitten siä päästiin hyvin kuittaankin heti ja sitten kaksi nopeeta maalia, niin se katkaisi ton selkärangan. Kyllä tosta joukkueesta nyt vaan näkee, että se itseluottamus on osalla pelaajista tai vähän jopa kaikilla aika hakusessa, että se noin nopeesti katkee. Olihan meillä paikat kyllä vielä tasoittaa ja tehdä maaleja, mutta tänään ei vaan mennyt sisään. Semmoinen pieni terävyys puuttui siitä.

 

 1. Teillä oli tänään uutena pelaajana Henri Tokee, mitä mieltä olit hänen esityksestään?

– Tuli just sillain, mitä odotettiin. Tiedettiin millainen pelaaja sieltä tulee ja maalipaikkoja oli vaikka kuinka, että ihan hyvin olis voinut laittaa sisään ja ihan varmasti jatkossa tulee laittaankin. Ei ollut edes mitään kysymystä, että pystyykö se tällä tasolla pelaan ja miten se pystyy pelaan, että kyllä se oli ihan meidän parhaimpia pelaajia tänään. Saatiin sitä, mitä haluttiin, maalit jäi vielä puuttuun, mutta niitä ihan varmasti tulee vielä.

 

 1. Oliko tässä pelissä muita onnistujia?

– Vaikea ketään nostaa esille hyvässä tai pahassa. Monien pelaajien tekeminen heittelee niin paljon pelin aikana.

 

 1. Mitä parannettavaa tästä vielä jäi?

– Kyllähän meillä on parannettavaa aika paljonkin, siis ihan kaikessa tekemisessä. Täytyy saada jokainen samalle sivulle ja että saadaan jokaisesta se paras irti. Itseluottamuksella on todella iso osa jääkiekkoa ja tällä hetkellä se on monilla niin hiuskarvan varassa että se heiluu. Kuusi maalia omiin niin, noi maalimäärät mitä me päästetään, niin se on ihan liikaa. Mitä tossa laskettiin, niin viidessä viimeisessä pelissä viisi maalia ottelua kohden päästetään niin se on ihan liikaa, se nyt on ihan selvää, varsinkin nyt, kun meidän onnistumiset on tota luokkaa.

 

 1. Miksi teidän seuraavaa kotipeliä kannattaisi tulla katsomaan?

– En mä edes muista koska seuraava kotipeli on, me mennään ihan vaan sitä lauantaita ja yhtä harjotusta ja yhtä peliä kohti, ei tässä ajatella yhtään sen pidemmälle. Tapahtuma kerrallaan.

 

 

 

Valtteri Peltonen on saanut paljon vastuuta ja esittänyt todella hyviä otteita jokaisessa pelaamassaan ottelussa:

Valtteri Peltonen

 1. Olet nyt ollut muutaman pelin edustusjoukkueen mukana, kuinka paljon peli eroaa A-junioreista?

– Kyllähän se vauhdiltaan eroaa tietysti ja vähän ehkä semmoista simppelimpää peliä tietyllä tapaa, kun on kokeneempia jätkiä täällä näin. Sen verran se eroo.

 

 1. Miten oma pelisi sujui tänään?

– No siinä oli ihan hyviä hetkiä ja oli paikkojakin, mutta tota viis-viispelaamisessa olis kyllä vähän jäänyt parannettavaakin. Tosiaan kun häviökin tuli, niin ei se ihan nappiin mennyt.

 

 1. Oliko siinä sitten mitä parannettavaa?

– No tietysti enemmän maalipaikkoja olis pitänyt saada luotua ja tuli siinä pari meidän kentälle omiinkin niin tosiaan niitä pitäis saada pois. Ei kolisis siellä päässä ainakaan.

 

 1. Oliko sinulla kuinka paljon tuttuja tuossa joukkueessa ennestään?

– On siinä muutama niitä nuorempia jätkiä, mutta kyllä aika moni on ihan tuntemattomia. Onhan tossa noita meidän A-junnuja ollut, niin on ollut sitten ainakin tuttuja. Hyvin on päässyt mukaan porukkaan.

 

 1. Mitä odotuksia sinulla on loppu kaudesta?

– No sen saa nähdä sitten, että jatkuuko pelit täällä vai ei ja tosiaan jos jatkuu niin se on aina boonusta ja hyvä homma, jos näin pääsee käymään. Parhaamme yritetään, että saatais pelata.

 

 1. Miksi teidän seuraavaa kotipeliä sitten kannattaisi tulla katsomaan?

– Meillä on nyt tässä vähän huonompi jakso alla, niin käännetään se sitten voitolliseksi ens kerralla niin sitä on mukava kattoo sit, kun kolme pistettä jää tänne.

 

TILASTOT