KOOVEE-S-Kiekko 3-4

Tampereen KOOVEE ja S-Kiekko Seinäjoelta väänsivät tasaväkisesti sarjapisteistä lauantaina Haka 2:ssa. Ottelun ratkaisu syntyi jatkoajalla, missä vierasjoukke onnistui iskemään voittomaalin. Lopputulos KOOVEE-S-Kiekko 3-4 (0-1, 3-2, 0-0, 0-1).

Dynamon parhaina pistemiehinä kunnostautuivat Alejandro Salinas Ramirez 0+2, Vili-Jesper Koivula 1+0, Markus Kallio 1+0 ja Jani Leino 1+0. Kilpa-Veljien maalissa pelannut Ville Nieminen merkkautti ottelussa 38 torjuntaa.

Päävalmentaja Samuli Simula kommentoi ottelua seraavasti:

– Meillä oli vaikea ensimmäinen erä. Saatiin vahvan maalillenousun ansiosta ylivoima, mutta sen aikana annettiin kaverin iskeä maali. Ei oltu valmiita pelaamaan ottelun alussa. Parannettiin erän loppua kohti ja alettiin saamaan hyviä paikkoja.

– Toinen erä oli selkeästi parempi, voittoerä. Pykäläisen ketjulta vahvaa pelaamista ja Koivula maalin edestä 1-1. Heti perään Mäkelän oivaltava läpisyöttö M. Kalliolle ja 2-1. Siirretyn rangaistuksen aikana kaverille 2-2.

– Nuorelta Ramirezilta oivallinen hyökkäyksen tukeminen ja syöttö Leinolle maalin eteen, mistä 3-2. Kauaa ei ehditty johtoasemasta nauttia, kun harhasyötön jälkeen 3-3.

– Kolmannessa erässä oli voiton avaimet kädessä ylivoiman aikana. Oli paikka tyhjällä maailn kulmalla, mutta kiekkoa ei saatu sisään.

– Jatkoajalla kaverin ensimmäinen vastaisku ja maali. Kovat oli oppirahat tänään. Päästiin viidesti kokeilemaan ylivoimalla, mutta ei maalia. Sen sijaan omissa soi kertaalleen. Ala-asteen matikalla siinä ottelun ratkaisu.

– Huomenna taas jaoossa tärkeät sarjapisteet. Meidän pitää pystyä parempaan suoritukseen.

Dynamon kolme tähteä valmennusjohdon jakamina:

*** Alejandro Salinas Ramirez

** Vili-Jesper Koivula

* Tero Pykäläinen – Teemu Toriseva

 

Seuraava ottelu: Su 31.1. klo 17.00 Haka 2 / KOOVEE – HC Indians, Kaarina