KOOVEE – Riemu 5-4

KOOVEE – Riemu 5-4 (2-0 , 1-1 , 2-3)

Voitetun ottelun jälkeen haastatteluun päätyivät päävalmentaja Jyrki Rantala ja hattutempun viimeistellyt Teemu Koskinen.

 

Jyrki Rantalan näkemys värikkään ottelun kulusta:

paavalmentaja-jyrki-rantala

  1. Aika mielenkiintoinen peli, mitä sinulla on mielessä päällimmäisenä?

– Oli kaiken kaikkiaan tosi hyvä jääkiekkopeli. Pelattiin 50 minuuttia niin kun pitää ja sitten päästettiin vastustaja peliin mukaan. Ei ihan vielä kuitenkaan sitä 60 minuuttia, mutta hyvä vastustaja ja meiltä hyvä peli, kaiken kaikkiaan tosi hyvä jääkiekkopeli. Äärimmäisen tärkeät pisteet, näitä me tarvittiin ihan ehdottomasti.

 

  1. Ketkä tänään mielestäsi onnistuivat erityisesti?

– No (Teemu) Koskinen tänään tietysti, kolme maalia. (Antti) Törmänen toi virtaa pelaamiseen, sitten nuori puolustaja (Risto) Lindfors oli hyvä, Aallon Jokke, Riekon Jonne, että kyllä siellä oli monta onnistujaa. Ei me voida voittaakaan peliä, jos vaan muutama onnistuu. Eikä sen nyt aina tarvii missään pisteissä ja maaleissa näkyä.

 

  1. Mitä parannettavaa tästä vielä jäi?

– No justiin toi kurinalaisuus, että vastustaja rankaisee heti tässä sarjassa, jos aletaan lepsuileen. Päästettiin tänään vastustaja mukaan, niin ei saisi käydä 5-1, kun on 10 minuuttia peliaikaa jäljellä. Onneksi se ei nyt kostautunut, mutta jatkossa ei tarvii antaa mitään mahdollisuuttakaan. Se varmaan se isoin anti oli.

 

  1. Voitko kertoa jotain Jere Marjamäen tilanteesta? (Marjamäki lähetettiin ennen aikaisesti suihkuun kesken kolmannen erän.)

– Totta kai, nuori pelaaja ja velvoitteita pitäisi olla joukkuetta kohtaan, kasvun paikka monessa mielessä ja tällä kertaa ehkä tänään ei sitten niitä sitä 60 minuuttia pystynyt toteuttamaan. Katotaan nyt sitten, mitä sen jatko tuo tullessaan. Lahjoja olis vaikka mihinkä, mutta pitäisi ymmärtää mistä tää jääkiekko puolustajan osalta koostuu. Se olis varmaan se tärkein asia.

 

  1. Pelit jatkuvat keskiviikkona, miksi ihmisten kannattaisi tulla katsomaan sitä peliä?

– Me ollaan voittoputkessa tietysti ja sit päästään kai ihan oikeesti omaan kakkoshalliin, että siinä mielessä ympäristö on se ja tässä nyt ollaan saatu onnistumisia ja 10 maalia kahteen peliin, niin toivotaan että se sama jatkuu ja saadaan niitä paikkoja, että siinä mielessä näyttää ihan hyvältä.

 

 

 

Teemu Koskinen pelasi ketjunsa kanssa mainion ottelun, tässä hänen näkemyksensä:

teemu-koskinen

  1. Teit tänään kolme maalia, meni varmaan ihan mukavasti?

– No joo, meidän kentällä meni kyllä tosi hyvin tänään! Sattu osuun, tosin se viimeinen maali, siinä olis Valto (Waltteri Selimgerei) voinut kyllä itekin ampua. Mä vähän ehkä pelästyin, että miksi se edes syötti mulle, mutta se on tommonen, se halus että mulle tulee näköjään hattutemppu ja ei se mitään. Valto kyllä sano ennen peliä, että se tekee kolme ja mun piti syöttää ja (Antti) Törmäsen, mutta se meni nyt tälleen. Mutta ei loppu peleissä sillä oo väliä kuka ne tekee, mutta mulle sattu tuleen ne paikat sitten tänään meidän kentässä ja Törmäselle toki yksi. Ei mitään, pelattiin aika sellaista peruspeliä, että ei me nyt mitään ”hokkuspokkus”-temppuja tehty, liikuttiin ja sitten kiekko liikku ja oli semmoinen hyvä drive koko pelin pitkälti. Ne jäähyt toki vähän sekotti siinä yhdessä vaiheessa, mutta muuten oli hyvä peli.

 

  1. Miksi sitten keskiviikkona kannattaa tulla katsomaan teidän peliä?

– Me näköjään tarjotaan viihdyttäviä loppuja, että tossa ainakin koko rahan edestä saa sydämen tykytyksiä sekä pelaajat, valmentajat, katsojat että huoltajat. Näköjään oli taas semmoinen toi, että meinattiin itse sössiä, mutta onneksi voitettiin.

 

  1. Mitä parannettavaa tästä sitten vielä jäi?

– No toi loppu. 5-1 tilanteesta me ei saatu tapettua sitä peliä, että ei voi antaa ihan noin helppoja maaleja tossa lopussa. Sinänsä sitten vähän sääli Niilon (Koskinen) puolesta, kun se pelasi niin huikean pelin ja antoi meille mahdollisuuden voittaa taas ja se oli niin sanotusti vähän niin kun persauksen näyttö hänelle tossa joukkueen puolesta.

 

  1. Haluatko vielä lähettää jotain terveisiä faneille?

– Ei mitään, taas sankoin joukoin kannustamaan, se on hieno pelata kun ei kuule edes pillin vihellystä, kun on niin fanaattiset katsojat, että tervetuloa!

 

Tilastot:

Yleisömäärä: 195

02:25 1-0 YV KOSKINEN Teemu (SELIMGEREI Waltteri, KUMPU Niklas)
12:21 2-0 YV TÖRMÄNEN Antti (SELIMGEREI Waltteri, KOSKINEN Teemu)
28:07 3-0 KOSKINEN Teemu (SELIMGEREI Waltteri, MARJAMÄKI Jere)
33:21 3-1 YV RÄMÄ Markus (HYVÖNEN Mikko, VAITTINEN Iiro)
43:01 4-1 YV KOSKINEN Teemu (SELIMGEREI Waltteri, TÖRMÄNEN Antti)
48:30 5-1 YV SULONEN Mikko (PALANTO Jimi, RIEKKO Jonne)
49:40 5-2 KURVINEN Kaarlo
49:58 5-3 RÄMÄ Markus (HYVÖNEN Mikko, KUOSMANEN Tero)
51:24 5-4 YV RÄMÄ Markus (HYVÖNEN Mikko, KOIVISTO Kalle-Veikko)
Torjunnat:
KOOVEE:
KOSKINEN Niilo 14 + 9 + 11 = 34
Riemu:
TIKKANEN Henri 13 + 10 + 9 = 32