KOOVEE – Pyry 5-3

Tampereen KOOVEE nousi upealla tavalla voittoon lauantaina pelatussa Pirkanmaan paikallisottelussa. Sarjakärki Nokian Pyry aloitti erittäin vahvasti ja eteni avauserässä ansaitusti kolmen maalin johtoon.

Toisesta erästä asetelma kuitenkin muuttui ja ottelun tamperelainen käsikirjoitus noudatti KOOVEE-legenda Heino Pullin ajatonta ohjetta: ensin rinnalle ja sitten ohi.

Dynamon sankariksi nousi kaksikko Mika Niemi-Antti Hilden, jonka johdolla KOOVEE tuli ensin tasoihin kolmannen erän alussa ja sitten tamperelaiskannattajien riemuksi johtoon ajassa 56.46. Hilden viimeisteli vielä kotijoukkueen viidennen maalin tyhjiin.

Kilpa-Veljien parhaat pistemiehet lauantaina olivat Mika Niemi 2+1, Antti Hilden 1+2, Janne Anttila 1+2 ja Niko Petro 1+0. Dynamo-vahti Tomi Risteli oli voiton takuumies ja merkkautti ottelussa 28 torjuntaa.

Lopputulos KOOVEE – Pyry 5-3 (0-3 , 2-0 , 3-0). Paikallispelin yleisömäärä oli 417.

 

KOOVEE-valmentaja Jyrki Rantala kommentoi ottelua seuraavasti:

– Oltiin pelin alussa aivan telineissä ja valmistautumattomia pelaamaan.

– Onneksi Pyryn kolmannen maalin jälkeen yksi vastustajan pelaaja kommentoi meidän vaihtoaitioon ”pelin olevan ohi ja helppojen pelien jatkuvan”. Saimme sillä ilmaiseksi omat kokeneet pelaajat ottamaan vastuuta erätauolla ja toiseen erään tultiin taistelemaan ja pelaamaan.

– Toinen ja kolmas erä oltiinkin kentällä voiton arvoisesti.

– Voittoputkessa oleva Pyry oli meille tässä vaiheessa erinomainen vastus. Nähtiin, että yhtenäisyydellä ja yritteliäisyydellä mikä joukkue tahansa on mahdollista voittaa.

– Tavoitteena on saada kevättä kohti mentäessä kolme ehjää erää. Tänään ei siihen vielä pystytty.

 

Valmennuksen valitsemat kolme tähteä:

  #29 Mika Niemi
 #31 Tomi Risteli
 #11 Niko Petro

 

KOOVEE pelaa seuraavan kerran sunnuntaina, kun sarjassa toisena oleva Porvoon Hunters saapuu Hakametsään. Minkälaisin miettein huomiseen peliin?

– Huomenna meille toistaiseksi täysin ylittämätön Hunters vastaan.

– Yritetään kaventaa etumatkaa heidän suuntaansa samoin, kuin tämänpäiväistä Pyryä vastaan olemme kauden aikana kyenneet askel kerrallaan tekemään.

– Kautta on vielä paljon jäljellä.

 

SEURAAVA PELI

  VS. 

KOOVEE – HUNTERS // SU 4.2. KLO 17.00 HAKAMETSÄ

 

EDELLINEN PELI

  VS. 

5-3