KOOVEE – Pyry 2-10

KOOVEE – Pyry 2-10

(1-2 , 1-3 , 0-5)

 

Paikallispeli päättyi murskatappioon. KOOVEEN kokenut osasto otti vastuuta pelin kulun avaamisesta, haastattelussa luottopuolustaja, varakapteeni Jonne Riekko ja päävalmentaja Jyrki Rantala.

 

Jonne Riekko keksi paljon parannettavaa seuraavaan otteluun:

jonne-riekko

  1. Mitä pelissä oikein tapahtui?
  • Ei se oikein hyvin mennyt, ei pystytty pelaamaan omaa peliä. Kaveri oli hyvä tänään. Puhuttiin, että jäähyjä ei parane ottaa, kaverilla kanssa kova ylivoima ollut, meillä vähän vaikeuksia alivoiman kanssa. Aika monta yv-maalia kaveri teki tänään. Oli vähän huolimattomia jäähyjä ja kaiken näköistä ja ne jotenkin tappoi sen pelin hengen meiltä viimeistään. Lopussa se repsahti sitten, sillain ei saisi tapahtua. Ei voi mitään.
  1. Mitä parannettavaa tästä sitten jäi?
  • No oikeestaan kaikki. Yritys, tahto, maalinteko, puolustus, alivoima. Ylivoima oli vähän heikkoo tänään, kyllä me lähdetään maanantaina siitä taas uuteen viikkoon ja nollataan tää ihan täysin. Ei tätä parane paljon miettiä. Ei tästä päivästä oo paljon sanottavaa. Parempi unohtaa tää peli ja keskittyä uuteen viikkoon. Kaks peliä ja kuusi pistettä otetaan.

 

Jyrki Rantala kuvaili tappiota seuraavasti:

paavalmentaja-jyrki-rantala

  1. Mitä siellä oikein tapahtui?
  • Alku meiltä tosi hyvää, oltiin hallitsevampi. Sit tuli se jäähy, siitä ihan erän lopussa vastustaja teki toisenkin maalin ja me päästiin sit kuitenkin vielä peliin ja eka erä meni ihan selkeesti meille mun mielestä. Tokassa erässä katosi se peliote koko lailla, hävittiin kaksinkamppailut, hävittiin aloitukset, ei pelattu syvään. Ehkä kolmannen erän alussa vielä oli pieni toivon kipinä ja ei saatu maalia ja vastustaja teki ja loppu nyt oli sitten mitä oli. Tuomari ja kurinpitäjä sitten päättää mitä siitä tulee.
  1. Mitä voit sanoa Mikko Sulosen tilanteesta (2+2+25 min)?
  • Siinä oli jotain painimista jo edellisessä vaihdossa, että mun mielestä olis siitä jo pitänyt pistää molemmat painijat pihalle ja asia olis ehkä sillä sitten mennyt. Mutta ei mennyt vaan se jatkui ja tuliko sieltä sitten vaihtoaitiosta vastustajalta jotain vai ei, sinällään se ei pelin tulokseen vaikuttanut millään lailla. Pyry oli ihan selkeästi parempi tänään, valmiimpi ja halukkaampi ja nälkäisempi ja ansaitsi voittonsa. Sääli että se loppu oli tommoinen mitä oli ja numerot tollaset. Täystyrmäyshän toi oli.
  1. Mitä teidän täytyy parantaa seuraavaan peliin?
  • No pitäisi se hermokontrolli pitää. Kymmenen maalia omiin niin se on totta kai ihan liikaa. Liikaa jäähyjä, liian pehmeetä. Kyllä se nyt koko lailla romahti kun korttitalo toi meidän tekeminen. Onneksi päästään keskiviikkona heti uudestaan pelaamaan.

 

Tilastot:

Yleisömäärä: 375

09:15 0-1 OJANEN Oskari (BRUUN Antti, LEINO Jani)

10:46 0-2 SORMUNEN Eemeli (SALMELA Topi, LAITILA Joni)

12:13 1-2 ANTTILA Janne (PALANTO Jimi, KUMPU Niklas)

23:57 1-3 VIINAMÄKI Miika

25:02 1-4 YV RAUTAKORPI Toni (OJANEN Oskari, LEINO Jani)

33:04 1-5 YV HEIKKINEN Timo-Pekka (HILDEN Antti, VIINAMÄKI Miika)

38:39 2-5 SULONEN Mikko (ANTTILA Janne, PALANTO Jimi)

42:28 2-6 YV PESONEN Jussi (NIEMI Mika, LAITILA Joni)

47:33 2-7 HEIKKINEN Timo-Pekka (HILDEN Antti, KORKEAMÄKI Juha)

56:08 2-8 TV REPO Roope (NIEMI Mika, BRUUN Antti)

58:33 2-9 YV HEIKKINEN Timo-Pekka (HILDEN Antti, REPO Roope)

59:39 2-10 YV BRUUN Antti (NIEMI Mika, LEHTONEN Jani)

 

Torjunnat:

KOOVEE

KOSKINEN Niilo 11 + 13 + 10 = 34

 

Pyry

HOKKANEN Kalle 7 + 9 + 11 = 27