KOOVEE-PYRY 1-4

Tampereen KOOVEE ja Nokian PYRY ottivat mittaa toisistaan kuudennen kerran runkosarjan osalta torstaina. Hakametsän isossa hallissa pelattua Pirkanmaan paikallispeliä oli saapunut seuraamaan komea Suomi-Sarjan ennätysyleisö kuluvalla kaudella: 1.089 katsojaa. Ottelutapahtumien suhteen nimekkään nokialaisjoukkueen rutiini oli tällä kertaa liikaa Kilpa-Veljille ja lopputuloksena kirjattiin KOOVEE-PYRY 1-4 (0-1, 0-2, 1-1).

Dynamon ainoan maalin iski Jani Leino. KOOVEE-vahti Wille Mattila torjui ottelussa 38 kertaa.

Päävalmentaja Samuli Simula kommentoi ottelua seuraavasti:

– Nousujohteinen peli meiltä. Harmi, ettei saatu kahden ensimmäisen erän paikoista maaleja.

– Ensimmäinen erä oli selkeästi kaverin. Kumpikin joukkue sai yv-mahdollisuuden, mutta vain naapuri hyödynsi.

– Toisessa erässä alettiin päästä paremmin peliin mukaan ja ajoittain myllytettiin hyvin. Kaveri iski toistamiseen yv:llä ja erän lopussa meidän vaihtovirheen avittamana 0-3.

– Kolmanteen erään saatiin hyvä kirivaihde päälle ja naapuri joutui puolustuskannalle. Onnistuttiin kaventamaan 1-3 erän puolivälissä. Kaveri kuitenkin sammutti toivonkipinän kolmannella yv-maalilla. Yritettiin lopussa vielä kavennusta ilman maalivahtia, mutta tällä kertaa ei osumia.

– Harmittaa, kun oli tiedossa naapurin yv-kuvio mutta ei kuitenkaan osattu peittää oikeita syöttölinjoja. Tällä kertaa meidän vahva av ei toiminut ja yv oli luokatonta. Tasakentällisin kuitenkin 1-1-peli.

– Kokonaisuutena nostettiin tasoa viikonlopun mahalaskusta, mutta tänään se ei riittänyt pisteisiin. Taistelu kuitenkin jatkuu ja seuraava haaste on lauantaina.

– Kaikkiaan hieno ottelutapahtuma. Mahtava yleisömäärä, näitä lisää.

Dynamon tähdet valmennusjohdon jakamina:

*** Wille Mattila / torjui torjuttavissa olevat vedot

** Alejandro Salinas Ramirez / hyvää taistelua ja kamppailua nuorelta pakilta

* Antti Törmänen / taistelua hyvällä asenteella vaihosta toiseen

Seuraava ottelu: La 6.2. klo 17.00 Haka 2 / KOOVEE-D-Kiekko