KOOVEE matkaa TUTON vieraaksi

Tampereen KOOVEE matkaa tänään Turkuun TUTON vieraaksi.

Eilen LeKille kärsityn vierastappion sisuunnuttama joukkue puhkuu näyttöhaluja Mestiksen kärkijoukkuetta vastaan. KOOVEE on mennyt isoin harppauksin eteenpäin siitä, kun joukkue ensimmäiset harjoituspelinsä pelasi. Joukkuepelaamisessa näkyy harjoittelun tulos ja pelaajat oppivat tuntemaan toistensa kuviot koko ajan paremmin.

Eilen puolustuspelaaminen oli KOOVEELLA erittäin hyvää ja sen tarvitsee sitä olla tänäänkin. TUTOLLA on paljon liigakokemusta omaavia taitavia pelaajia riveissään ja lähtee peliin ennakkosuosikkina. KOOVEEN puolustus joutuukin kovemman paineen alle kuin eilen.

Lempäälän pelistä KOOVEE olisi pystynyt puristamaan voiton, mikäli joukkueen ylivoimapeli olisi toiminut. Löytääkö Juha Pajuoja tähän lääkkeet yön aikana, se jää nähtäväksi illan pelissä.

Juupen lyhyet kommentit tähän päivään:

  • Suurinpiirtein samalla joukkueella lähdetään kuin Lempääläänkin, mutta kyllä me halutaan kokeilla erilaisia ketjukoostumuksia sekää pakkipareja
  • Edelleenkään lopputulos ei ole meille se tärkein, vaan se, miten hyvin pelaajat pystyvät näyttämään oman tasonsa ja sopeutumaan erilaisiin tilanteisiin
  • Samalla päästään harjoittelemaan vieraspelaamista todella kovaa kotijoukkuetta vastaan.

Ottelu alkaa Turun Marli Areenalla klo 18.30 ja seuranta löytyy totuttuun tapaan sivulta http://www.mestis.fi

Tänään on viimeinen mahdollisuus hankkia KOOVEEN kausikortti todella edullisesti! Hyödynnä tarjous ja osta vaikka useampi, kaverin kanssa on kiva tulla halliin!

http://www.tampereenkoovee.fi/ajankohtaista/kausikorttikampanjan-kautta-varattiin-212-korttia-tarjous-voimassa-viela-elokuun-ajan

KOOVEEN seuraava kotiottelu pelataan lauantaina 8.9. klo 17 Haka 2:ssa. Kyseessä on Suomen Cupin ottelu, jonka vastustaja selviää nyt viikonloppuna. tervetuloa paikanpäälle kannustamaan!