KOOVEE – LeKi 2-3 ja.

Kauden avannut harjoituspeli päättyi niukkaan jatkoaikatappioon LeKille 2-3, tästä huolimatta sekä päävalmentaja Jyrki Rantala sekä KOOVEESEEN täksi kaudeksi palannut Ville Lehtonen olivat varsin tyytyväisiä joukkueen esitykseen.

 

Jyrki Rantala löysi joukkueen ensimmäisestä pelistä paljon hyvää, mutta myös selkeitä kehittymisen paikkoja.

 1. Miltä tämä ensimmäinen harjoituspeli näytti?
 • Sekavaa, mutta paljon yritystä, intoa ja halua pelata. Oli hieno homma, että saatiin Mestis-joukkuetta vastaan alottaa, niin sillain kovinkin vauhdikas peli. Ei siinä mitään.

 

 1. Oliko tässä pelissä sellaisia juttuja, mitä te lähditte siihen hakemaan?
 • Oli joo, uskallusta ja sitä, minkälaisella temmolla vastustaja pelaa, niin pystyä siihen vastaamaan. Onhan niitä omia vahvuuksia itse kullakin, kamppailua ja tämmöistä, kyllä niitä oli tossa. Paljon hyvää, vaikka pitkät pätkät sitten omissakin pyörittiin. Mitähän sillä (Niklas) Nallilla oli kuutisenkymmentä torjuntaa aika paraatipaikoilta. Niin se varmaan pitää ollakin, kun Mestis-joukkuetta vastaan pelataan, oli sitten kokoonpano mikä hyvänsä.

 

 1. Miten kulunut kesä sujui joukkueen kanssa?
 • Pitkästä aikaa saatiin jollain lailla joukkueharjoituksia sinne juhannukseen asti ja semmoinen tietty rinki siinä oli ja nyt sitten aloitettiin heti elokuun alusta ja kaksi viikoa harjoiteltu tosi hyvin. Joukkue on ollut hyvin sitoutunut ja tehnyt tosi hyvin töitä. Uusia pelaajia on paljon ja tuntuu, että ne sopeutuu joukkueeseen. Tuntuu tällä hetkellä tosi hyvältä, mikä näkyi nyt tuolla kentälläkin. Hyvä meininki on tällä hetkellä meillä.

 

 1. Kuinka paljon teidän kokoonpanonne tulee elämään huomiselle?
 • Ei hirveesti, pari loukkaantumista ja sitten siellä on muutama, jotka ei tänään pelannut, että ei ruveta mitään riskejä ottaa. Kaikille annetaan peliaikaa ja näyttöpaikkaa, että nähdään vähän missä kukakin menee.

 

 1. Huomenna pelaatte Titaaneita vastaan, minkälainen vastustaja se on teille?
 • Ihan tämän sarjan kärkijoukkueita, paransi kokoajan viime vuonna ja urheilullinen joukkue. Tekivät yhteistyösopimuksen Imatran (Ketterä) kanssa. Kyllä mä odotan hyvää peliä, Titaanit tulee toivottavasti olemaan ihan meidän päävastustajia tulevalla kaudella. Erinomainen peli meille tason mittaamiseen.

 

 1. Oliko teillä jotakin selkeää parannettavaa huomiselle?
 • Ehkä uskallusta pelata ja sitten selkeämpiä ratkaisuja tietyissä tilanteissa. Välillä vähän jäädään miettiin ja sitten tulee kiire ja sitten tulee taas kiire. Peliä pitää saada pikkuisen nopeutettua. Sit se auttaminen puheella tai tekemisellä. Ne nyt on sellaisia mitkä vaivaa varmaan useamminkin, mutta yritys ja tämmöinen tsemppi, niin se näyttää ihan hyvältä.

 

Ville Lehtonen toivoo joukkueen menestyvän tulevalla kaudella

 1. Miten oma pelisi sujui tänään?
 • Tuntumaa hakien, mikäs siinä. Paljon vastuuta tuli heti alkuun, sen perässä tänne tultiinkin. Tuntumaa hakien ja mukava pelata kovia pelejä, niihin jäätiin keväällä ja heti syksyllä saa aloittaa, niin mukavia pelejä.

 

 1. Miten joukkueen peli sujui mielestäsi tänään?
 • No siis tosi pirteesti, että nuoret sällit näytti miten paljon ne haluaa tohon joukkueeseen, hyvin paljon tekivät hommia. Totta kai virheitä sattuu tässä vaiheessa ja niistä pitää oppia seuraavaan peliin.

 

 1. Miltä sinusta nyt tuntuu olla taas KOOVEESSA?
 • No mikäs, kotiinpaluu on aina hieno juttu, että kierretty maita ja mantuja, ja nyt tultiin takaisin kotiin, että kyllä se hyvältä tuntuu olla tutuissa ympyröissä, tietää mitä valmentajat multa vaatii ja millainen toimintaympäristö tää on muutenkin, että kyllä tää mukavalta tuntuu.

 

 1. Miten kesäsi sujui?
 • No siinähän, töitä tehdessä, aloin yrittäjäksi tossa keväällä niin töitä paiskiessa ja siinä sivussa sitten reenatessa, kun tiesi että Tampereelle on jäämässä. Piti itsensä kunnossa ja se, että pystyisi sitten pelaamaan pitkän talven tässä ja mahdollisimman pitkälle ensi kevääseen.

 

 1. Missä kaikissa joukkueissa olet pelannut edellisen KOOVEESSA pelatun kautesi jälkeen?
 • Mikkelin kautta Forssaan ja sieltä sitten Kalajoelle, että ei sen ihmeellisempi reitti. Mähän lähdin kattoon maailmaa sillon muutama vuosi sitten, sit yritin Mestis-paikkoja saada, mutta ei auennut JYP-Akatemiassa eikä auennut Peliitoissa. Sitten menin sinne, mistä olen alunperin kotoisin eli Forssaan ja siellä pari vuotta vierähti ja viime kausi sitten Kalajoella, sinne Petrellin Joni mut pyysi. Hän on seurannut mun pelaamista ja sanoi, että haluaa mut sinne ja se oli ihan hyvä keikka. Olishan sinne halunnut jäädä, mutta asiat muuttuu ja sillon täytyy elää niiden mukaan ja nyt ollaan täällä sitten ja tehdään kaikki KOOVEEN eteen, ei siinä mikään muu auta.

 

 1. Minkälaisia asioita sinä lähdet hakemaan tältä kaudelta?
 • Vastuuta ja totta kai halua menestyä tän seuran kanssa, täällä on nähnyt itekin monenlaista, on pelattu Mestis-karsintoja täällä ja on meinattu pudota ja sit on nähnyt niitä tossa muissakin seuroissa. Kuitenkin pelivuosia alkaa itelläkin olemaan aika paljon jo takana, niin haluaisi enemmän ja enemmän menestyä. Totta kai kun viime kaudella menestyi, niin ei sitä halua katkaista vaan haluaa mennä mahdollisimman pitkälle ja saada siitä sitten lisää buustia itelle ja muutenkin seuraa tuoda esille.

 

 1. Joko tiedät pelaatko myös huomisessa harjoitusottelussa?
 • En tiä yhtään, että toi Jykke on ilmeisesti meille jonkin näköisen kokoonpanon tonne laittanut, mä käyn loppulenkillä ja katotaan sitten että pelataanko huomenna. Toivottavasti pelataan, tuntui sen verran mukavalta pelata.