KOOVEE kohtaa jälleen LeKin

Tampereen KOOVEE jatkaa harjoituspelejään matkaamalla Lempäälään LeKin vieraaksi. Joukkueet ovat ehtineet jo kahdesti kohtaamaan toisensa harjoituskauden aikana, molempien otteluiden päättyessä LeKin voittoon.

KOOVEE on hiukan tiivistänyt rivejään ja muutama tryout-pelaaja on jo lähetetty harjoitusringistä pois. Ali Liikanen, Jyri Raiskio, Mikke Myrrä, Niklas Saha sekä Niko Ojala eivät vakuuttaneet valmennusjohtoa tällä kertaa. Lauri Oksa sekä Jerry Kotilahti palasivat A-junioreiden rinkin. Uusia sopimuksia ei kuitenkaan vielä ole kerrottavana, joten osa pelaajista on vielä suurennuslasin alla. KOOVEE keskustelee myös uusien pelaajien kanssa mahdolliseista sopimuksista, mutta heidänkään osalta ei ole vielä julkaistavaa.

KOOVEEN pelaaminen on viikko viikolta kehittynyt isoin harppauksin eteenpäin ja nyt aletaan olemaan jo lähempänä sitä tasoa, mitä Mestis-kiekko vaatii. Motivoitunut joukkue on harjoitellut hyvin ja joukkueen yhteispeli alkaa luonnollisesti näkymään myös otteluissa. Varsinkin puolustuspelaamisen parantuminen on antanut joukkueelle mahdollisuuden kamppailla voitosta otteluissa.

Ottelu alkaa Lempäälässä tänään klo 18.30 ja paikalle toivotaan myös kannustusjoukkoja auttamaan joukkuetta ottamaan ensimmäinen päänahka LeKistä. Liput otteluun maksavat 5€.

Huomenna KOOVEE matkaa Turkuun, jossa ottelua isännöi TUTO Hockey. Kotiottelut jatkuvat viikon päästä lauantaina 8.9. klo 17 Haka 2:ssa. Silloin on kyseessä Suomen Cupin ottelu, jonka vastustaja selviää nyt tulevan viikonlopun aikana.

Vielä on kaksi päivää aikaa lunastaa itselleen edullinen kausikortti http://www.tampereenkoovee.fi/ajankohtaista/kausikorttikampanjan-kautta-varattiin-212-korttia-tarjous-voimassa-viela-elokuun-ajan/