KOOVEE-KJT 5-6

Tampereen KOOVEE ja KJT Tuusulasta tarjosivat yleisölle runsasmaalisen Suomi-Sarjan kamppailun perjantaina Haka 2:ssa. Ottelussa nähtiin kaikkiaan 11 osumaa, mutta tamperelaisittain harmittavinta oli se että voittajana kaukalosta poistui KJT. Lopputulos KOOVEE-KJT 5-6 (1-1, 1-3, 3-2).

”KIlpa-Veljien” parhaat pistemiehet olivat Juho Saarinen 0+3, Henri Kallio 1+1, Mikko Sulonen 1+1, Jonne Riekko 0+2, Janne Anttila 1+0, Markus Kallio 1+0 ja Teemu Koskinen 1+0. ”Dynamon” maalilla torjuntavastuun jakaneet Wille Mattila ja Niilo Koskinen pysäyttivät kiekon yhteensä 25 kertaa.

Koovee.org haastatteli päävalmentaja Samuli Simulaa ottelun jälkeen.

– Aloitettiin peli ihan hyvin. Saatiin pitkiä hyökkäyksiä ja tilanteita kaverin maalille. Sitten vastustajan harppuunayökkäyksestä helpohko 0-1. Onnistuttiin ansaitusti tasoittamaan yv-maalilla ja paikat oli toiseenkin maaliin.

– Toinen erän oli tasaväkistä pelaamista molempiin päihin. Kummallakin joukkueella oli hyviä tilanteita, mutta kaveri laittoi paremmalla prosentilla kiekkoa maaliin. Erätauolle jouduttiin tilanteessa 2-4.

– Kolmannessä erässä saatiin hyvä kiri aikaiseksi. Harmittavasti aina kun päästiin maalin päähän, kaveri iski takaisin. Loppuun saakka yritettiin, mutta ei onnistuttu millään saamaan tasoitusta.

– Ei pelattu tänään lähellekään omalla tasolla. Jostain syystä osa kärkipelaajistamme alisuoritti.

– Onnistujia tänään oli Tero Pykäläinen, joka vaihdettiin kesken pelin hyökkääjästä puolustajaksi. Myös Kallion veljekset Markus ja Henri olivat pelipäällä.

– Kaikki kunnia KJT:lle ja ansaitut pisteet heille. Maalivahti Noora Räty oli hyvä ja voitti selkeästi maalivahtien taiston.

– Onneksi jo huomenna on uusi päivä ja uusi peli. PYRYä vastaan ei pitäisi ainakaan tunnetta ja taistelua puuttua.