KOOVEE – KJT 11-5

KOOVEE – KJT 11-5

(2-2 , 5-2 , 4-1)

 

Runsas maalisen voiton jälkeen haastatteluun päätyivät valmentaja Mikko Manninen sekä saumattomaksi pelaajaksi valittu Petteri Friman.

 

Mikko Manninen oli tyytyväinen erityisesti joukkueen hyökkäyspelaamiseen:

valmentaja-mikko-manninen

 1. Mitä sinulla on päällimmäisenä mielessäsi tästä pelistä?
 • Aloitettiin ehkä vähän huonosti, tai en mä tiedä huonosti, se oli aika lailla meidän normaali aloitus. Kaksi viimeistä erää oli tosi hyvää hyökkäyspelaamista, 11 maalia tehtiin. Tietysti toi kolmas erä, ei siinä hirveästi tasaviisikoin enää pelattukaan, aika lailla ylivoimaa oli koko erä. Hyökkäyspelaaminen oli todella hyvää, taitavaa ja oli paikat tehdä puolet enemmän vielä maalejakin. Se on aina positiivista, tulee laajalta rintamalta onnistumisia. Mutta kyllä ton puolustamisen kanssa sitten taas, jos se on noin lepsua, niin kyllä kylmät tulee vähän kovempaa joukkuetta vastaan. Ei se voi olla noin, mutta siitä ei nyt kannata tänään hirveesti ottaa itteensä, kun hyökkäyspelaaminen oli ihan hemmetin hyvää.

 

 1. Ketkä mielestäsi onnistuivat erityisesti?
 • No kyllähän siis jokainen kenttä. Tietenkin Jimi (Palanto) neljä maalia, niin ne tietenkin näkyy aina tilastoissa. Mutta esimerkiksi kolmos-neloskentän pelaaminen, varsinkin neloskentän, lähes poikkeuksetta, kun se kenttä oli jäällä, niin vastustaja sai jäähyn. Tosi energistä ja antoi meille mahdollisuuden jauhaa sitä ylivoimapeliä, niin sillon täytyy antaa aina crediitti, mutta koko joukkue pelasi hyvin. Neloskenttä oli tosi hyvä muun muassa tänään, ei niin paljon pisteissä näy mutta tosiaan se, että se kenttä kun oli jäällä niin kaveri otti yleensä aina boksin niin pääsi sitten noi muut äijät tekeen sitä omaa osaansa.

 

 1. Jäikö tästä vielä jotain parannettavaa?
 • Paljon jäi! Varsinkin toi puolustuspelaaminen, viisi maalia kuitenkin, se on ihan liikaa. Tänään oli tietysti semmoinen peli että tehtiin paljon maaleja, mutta ei viittä maalia voi päästää. Ja sitten kun noi kaikki maalit oli vähän semmoisia, että ne olis olleet otettavissa. Sillain vähän laukauksia, niin vaikea peli Villelle (Nieminen), kuitenkin kauden ensimmäinen peli niin näki sillain vähän otteista, että ei tullut paljon laukauksia kumminkaan. Puolustuspelaaminen tiiviimpää, niin varmasti saadaan sitä parannettua sunnuntaille.

 

 1. Miksi sitten ihmisten kannattaisi tulla sunnuntaina peliä katsomaan?
 • 16 maalia nyt tähän peliin, että varmaan siinä on yksi asia ja sitten meillä on paljon semmoisia pelaajia, on hirveästi taitoa, nopeutta ja vauhtia ja toi meidän hyökkäyspelaaminen kehittyy koko ajan ja kaikkihan hyökkäämistä haluaa nähdä. Tietenkään se ei ole meidän valmentajien unelma, olis kiva jos nää pelit päättyisi vaikka 3-2 tai jotain vastaavaa. Sitten taas se on aina, että aina on uusi vastustaja, niin se on uusi peli. Tänään johdettiin kuitenkin selvästi, sitten kaveri teki pari maalia ja pääsi sillain tavallaan peliin mukaan, että jos seuraavan olis tehnyt vastustaja, niin en tiedä mihin tää peli olisi kääntynyt. Ikinä ei oikein tiedä, mitä odottaa, niin ehkä sen takia kannattaa tulla, kuitenkin vähän inhottava aika, kuudelta, mutta silti ilman muuta kannattaa halliin tulla.

 

 

Päivän ”Saumaton pelaaja” Petteri Friman kommentoi joukkueen esitystä seuraavasti:

petteri-friman

 1. Sinut valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi, miltä se tuntuu?
 • KYLLÄ! Tosi hienoa, tästä oli kyllä hyvä ottaa, 11-5 voitto.

 

 1. Miten muuten peli sujui?
 • Mitä siinä… Alkuunhan se oli taas kankeeta, mutta sittenhän taas lähti toimiin ”kuin junan vessa” niin sanotusti. Eihän siinä mitään ihmeellistä. Jimi laittoi neljä ja joku muukin siinä teki kunnolla maaleja, ylivoima rupesi toimimaan ja siinä tuli paljon hyviä asioita sanotaanko näin.

 

 1. Jäikö siitä vielä jotakin parannettavaa?
 • Onhan meillä oman pään pelissä vielä tekemisessä jonkin verran, että helisee omiin vähän liikaa maaleja vielä tai semmoisia lepsuja lörppöjä tulee välillä omiin.

 

 1. Miten sitten sinun kenttäsi pelasi tänään?
 • No siinä oli mun mielestä, kaikki hyökkäyskentät pelasivat aika hyvin tänään, että ei meillä ollut mitään kenttiä varsinaisesti, kun kolmella pakilla pyöritetään neljä hyökkäyskenttää. Mutta kaikilla kentillä tuli tänään onnistumisia ja hyvin pelasi kaikki hyökkäyssuuntaan. Omissa nyt tietenkin vähän on, mutta nää pelit aina menee vähän flegmaattiseksi, kun nää vähän repsahtaa.

 

 1. Mitä mieltä olet omasta esityksestäsi tänään?
 • Ihan semmoista keskiviikkohyvää taas tänään, ei siinä sen ihmeellisempää, lähetään parantaan sunnuntaihin vaan tästä, ei tästä niin hirveästi kannata vetää linjanvetoja.

 

 1. Miksi ihmisten sitten kannattaisi tulla katsomaan sunnuntain peliä?
 • Siellä on S-Kiekko ja Henri Sandvik tulee vierailemaan Hakametsään, mä väitän, että täällä saadaan aika hyvät pippalot käyntiin, että ei muuta kun tänne vaan!

 

 

Tilastot:

Yleisömäärä: 135

06:16 0-1 BARANOV Nikolai (TERHO Vikke, HAWKINS-KINEBUCHI Joseph Kenji)

09:12 1-1 SELIMGEREI Waltteri (KUMPU Niklas, TÖRMÄNEN Antti)

10:49 2-1 PALANTO Jimi (KERISALMI Jaakko)

16:25 2-2 YV2 TERHO Vikke (PIHA Saku, NÄRHI Joel)

20:19 3-2 PALANTO Jimi

21:00 4-2 SELIMGEREI Waltteri (JÄRVILUOMA Valtteri, KUMPU Niklas)

26:20 5-2 KAISLEHTO Sami (SAIKKONEN Mikko, KERISALMI Jaakko)

29:59 5-3 HEIKKILÄ Valtteri (ELOLA Jonas, MUSTONEN Moses)

31:07 5-4 MAXHUNI Mergim

33:41 6-4 PALANTO Jimi (KERISALMI Jaakko, KAISLEHTO Sami)

37:14 7-4 YV KAISLEHTO Sami (KERISALMI Jaakko, ANTTILA Janne)

44:06 7-5 AV HEIKKILÄ Valtteri (ELOLA Jonas)

45:27 8-5 YV2 PALANTO Jimi (AALTO Jouni, KERISALMI Jaakko)

50:17 9-5 YV KAISLEHTO Sami (AALTO Jouni, ANTTILA Janne)

53:01 10-5 YV ANTTILA Janne (KERISALMI Jaakko, KAISLEHTO Sami)

53:41 11-5 KORKIAKOSKI Mikko (SAARINEN Juho)

 

Torjunnat:

KOOVEE:

NIEMINEN Ville 12 + 7 + 3 = 22

KJT:

RÄTY Noora 8 + 13 + 0 = 21

NOUSIAINEN Sami 0 + 3 + 17 = 20