KOOVEE – Kiekkokopla 9-2

KOOVEE – Kiekkokopla 9-2

(4-0 , 3-2 , 2-0)

 

KOOVEE pelasi tänään hyvällä asenteella ja voitti eilen vahvoja otteita Pyryä vastaan esitelleen Kiekkokoplan varsin helposti. Ottelua kommentoivat valmentaja Mikko Manninen sekä tänään ensimmäistä otteluaan KOOVEESSA pelannut Niko Valkonen.

 

Mikko Manninen oli tyytyväinen joukkueen esitykseen:

14324173_1180683638659098_7251237978375563640_o.jpg

 1. Mitä ajatuksia sinulla on tästä pelistä?

– No hyvät ja tärkeet kolme pistettä, että se oli se tärkein anti. Tiedettiin, ettei voida takki auki lähtee, kun kaveri voitti eilen Pyryn. Mutta kyllähän me selkeesti oltiin parempi joukkue tänään. Kaverilla taisi siinä vähän väsymyskin iskeä ja me oltiin aika hyvällä jalalla. Ei siinä ollut kahta sanaa, että kumpi tämän pelin voitti tai kumpi oli parempi joukkue. Tärkeät kolme pinnaa.

 

 1. Miten ylivoimanne toimi tänään?

– Olihan se tehokasta, kakkosylivoima oli tosi hyvä. Sitä saatiin kyllä taas hinkata paljon ja kyllähän meillä on tossa niin paljon taitoa, että kyllä noi äijät niin kun juonii niitä maaleja. Kakkosylivoima oli tosi hyvä, ykkösylivoimalla tuli sitten vähän jopa turhautuminen. Se meni vähän vaikeeks ja kaveri pelasi aktiivista alivoimaa niin on aina vaikeampi pelata. Hyvää se on ollut nytten jo pidemmän aikaa.

 

 1. Mitä mieltä olit ottelun tuomarilinjasta?

– Tuomari oli hyvä ja teki miehekkäitä ratkaisuja. Kaksi selkeetä päähän kohdistunutta taklausta, toinen meni ryntäyksellä, mitä mä nyt en oikein ymmärrä, että pelirangaistus ryntäyksestä, että siellä oli kummiskin Valkosella klyyvari auki, niin sillon se on päähän kohdistunut taklaus ihan yhtälailla kun se ensimmäinen. Se meni ehkä vähän vihkoon, mutta sai kummiskin ison rangaistuksen, niin ihan hyvin vihelsi.

 

 1. Jos sinun pitäisi nostaa tästä pelistä jonkun pelaajan esitys, hyvässä tai pahassa, niin mitä nostaisit?

– Kakkosketju esimerkiksi kokonaisuudessaan oli hyvä, Sulo (Mikko Sulonen) ja (Valtteri) Järviluoma ja (Antti) Törmänen, se oli hyvä kentällinen. Kossulta kanssa hyvä peli, pitkästä aikaa oli mukana. Sitten kovia kokenut neloskenttä, että molemmat laiturit sai iskua, piti jo toivoa, ettei Nikkinenkin saisi jotain, kun ei kahta ilman kolmatta. Se on aina hyvä juttu, että sitä leveyttä kumminkin sitten löytyy. 9-2 voitto tämmötteessä sarjassa vaatii kuitenkin aina sitä, että neljä kenttää pelaa hyvää jääkiekkoo. Mutta kakkoskenttä oli meidän kovin kenttä tänään.

 

 1. Mitä mieltä sitten olit uudesta pelaajastanne, Niko Valkosesta?

– No alku oli hyvä, sai yhden syöttöpisteenkin siihen ja vielä sillain kummiskin oudolla pelipaikalla, että sentterinä. Ihan hyvä tulo, mutta kyllä sen taklauksen jälkeen, pakko sen oli vaikuttaa, se oli niin kova isku, niin varmasti vei vähän sitä rytmiä. Ihan hyvä lähtö tohon ja siitä on varmasti meille apua, että hyvä pelikäsitys ja tolleen.

 

 1. Oliko tässä sitten vielä muuta mitä pitäisi nostaa esille?

– En mä tiedä, ei kai siinä mitään sen ihmeellisempää, selkeesti parempi joukkue voitti ja oli hyvä, että pystyttiin pelaan semmoinen peli, ettei ihan hirveesti tarvinnut pinnistellä, että hoidettiin se homma mikä piti hoitaa ja kolme pistettä.

 

 1. Miksi sitten teidän seuraava peliä kannattaa tulla katsomaan?

– No tää on vähän vanha virsi jo, mutta kyllähän nyt edelleenkin tapahtumia riittää. Kaks peliä tohon nyt voitettu ja kolmatta voittoa tohon nyt haetaan taas niin kyllä sitä kannattaa tulla kattoon. Ja kyllähän nyt Haka1:ssä on aina mukavaa olla vähän kirkkaammissa valoissa.

 

 

 

 

Niko Valkonen

(C) Kuva: D-Kiekko
 1. Pelasit tänään ensimmäisen pelisi KOOVEESSA, miten se sun mielestä meni?

– Ihan hyvin, oli aika paljon jäähyjä, mutta ne vaihdot, mitä pääsi pelaan ite, niin ihan hyvin meni, että ei mitään siinä.

 

 1. Mitä mieltä olet joukkueen esityksestä tänään?

– Ei vastustaja antanut kauheasti vastusta, mutta ihan ok. Välillähän se menee ehkä tommoiseksi läpsyttelyksi, kun vastustaja on noin paljon huonompi ja tulee paljon jäähyjä. Muuten ihan hyvä, saatiin tehtyä maaleja ja ei päästetty, niin voittohan se on tärkein.

 

 1. Miten kautesi D-Kiekossa sitten sujui ennen kun tulit KOOVEESEEN?

– Vähän kaksijakoisesti, pelit meni ihan hyvin, mutta en vaan saanut paikoista sisään ja silleen, mutta joukkueella meni vähän huonommin Jyväskylässä. Silleen ihan ok, uutta alkua tässä.

 

 1. Sait aikamoisen tällin päähän tänään, oletko ihan kunnossa?

– Vähän huippaa, mutta ei nyt pahasti.

 

 1. Pystytkö pelaamaan jo sunnuntaina?

– Jooo.

 

 1. Miksi sitten ihmisten pitäisi tulla katsomaan sunnuntain peliä?

– Itellä ainakin on entinen joukkue vastassa niin on enemmän näytönhaluja. Kolme pistettä on tavoitteena, niin kannattaahan sitä tulla kattoon, jos saatais samanlaiset maalijuhlat aikaiseksi.

 

Tilastot:

Yleisömäärä: 185

06:52 1-0 YV KOSKINEN Teemu (RIEKKO Jonne, JÄRVILUOMA Valtteri)
07:29 2-0 YV PALANTO Jimi (AALTO Jouni, KERISALMI Jaakko)
12:16 3-0 KAISLEHTO Sami (KERISALMI Jaakko, PALANTO Jimi)
18:25 4-0 YV2 KAISLEHTO Sami (PALANTO Jimi, KERISALMI Jaakko)
26:43 5-0 YV TÖRMÄNEN Antti (RIEKKO Jonne, SULONEN Mikko)
28:24 6-0 YV JÄRVILUOMA Valtteri (KOSKINEN Teemu, SULONEN Mikko)
31:58 7-0 NIKKINEN Ismo (VALKONEN Niko, MÄKELÄ Joni)
32:25 7-1 YV RISSANEN Eetu (SUMMANEN Petja, HUKKANEN Lauri)
36:38 7-2 LAASONEN Jyri (RISSANEN Eppu)
44:49 8-2 KOSKINEN Teemu (RIEKKO Jonne, FRIMAN Petteri)
48:42 9-2 YV2 RIEKKO Jonne (SULONEN Mikko, JÄRVILUOMA Valtteri)
Torjunnat:
KOOVEE:
NALLI Niklas 1 + 11 + 5 = 17
Kiekkokopla:
HEIKKONEN Tuomas 15 + 7 + 0 = 22
RÄISÄNEN Meeri 0 + 11 + 11 = 22